Αργός και βασανιστικός ήταν ο θάνατος της 17χρονης Νικολέττας στο σπίτι της στο Περιστέρι από τα χέρια του 25χρονου Πακιστανού που ήταν τους τελευταίους μήνες ο σύντροφος της.

Ο 25χρονος Πακιστανός σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα φέρεται να έπνιξε την 17 Νικολέττα στο σπίτι της στο Περιστέρι χρησιμοποιώντας και τα δύο του χέρια και πιθανότατα να κρατούσε και κάποιο ύφασμα για να κλείσει το στόμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, ο Πακιστανός φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη Νικολέττα. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που μίλησε στο newsit.gr ο θάνατος της 17χρονης πρέπει να επήλθε μέσα σε 5 με 7 λεπτά.

Στο σώμα της, εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Από την πρώτη στιγμή ο Πακιστανός θεωρήθηκε ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της καθώς φίλες του θύματος είπαν ότι το ζευγάρι τελευταία καβγάδιζε, ενώ η Νικολέττα δεν αποκλείεται να του ζήτησε να χωρίσουν.

Και ενώ ο Πακιστανός από την ημέρα της δολοφονίας της άτυχης Νικολέττας έχει εξαφανιστεί οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ έχουν δώσει και σήμα σε λιμάνια, αεροδρόμια και εθνικές οδούς.

Πολιτική αγωγή

Το δικηγορικό γραφείο του δικηγόρου παρ` Αρείω Πάγω Ανδρέα Κων. Θεοδωρόπουλου και των συνεργατών του, πρόκειται να αναλάβει ως πολιτική αγωγή για την υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης στο Περιστέρι, «ύστερα από εντολή του χαροκαμένου πατέρα Σίμου Καρολίδη».

«Ο ύποπτος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη αργά ή γρήγορα και η τιμωρία του για το ειδεχθές έγκλημα θα πρέπει να είναι η αυστηρότερη των ποινών», αναφέρει σε δελτίο Τύπου το γραφείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook