«Η κόρη μου έχει πέσει θύμα ασέλγειας και bullying σε μικρότερη ηλικία από άτομα που καταδικάστηκαν» είχε αποκαλύψει ο πατέρας, της 17χρονης Νικολέττας που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό σύντροφο της.

Την ώρα που η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 25χρονου Πακιστανού που θεωρείται ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας της Νικολέττα, η 17χρονη από μικρή ηλικία φαίνεται ότι έχει βιώσει τον εφιάλτη της κακοποίησης μαζί με τονξ 8χρονο αδελφό της.
Δύο Αλβανοί και ένας 83χρονος παιδεραστής ασελγούσαν στη Νικολέττα όταν ήταν 11 ετών αλλά και στον 8χρονο αδελφό της…

Οπως αποκαλύπτει ο πατέρας της άτυχης 17χρονης, το κορίτσι, μαζί με τον αδελφό της, είχαν υπάρξει θύματα συστηματικής ασέλγειας στην Ημαθία, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, πριν μετακομίσουν στην Αθήνα για μία καλύτερη ζωή…
«Θύμα συστηματικής ασέλγειας η Νικολέτα όταν ήταν παιδί»
Ο πατέρας της 17χρονης, μιλώντας για την απώλεια της κόρης του και τη σχέση της με τον 25χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας της, προχώρησε και σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την τραγωδία που είχε βιώσει η Νικολέτα σε παιδική ηλικία, αλλά και ο μεγαλύτερος αδελφός της.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος του γιος – από τα συνολικά τέσσερα παιδιά της οικογένειας – πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας για την άτυχη Νικολέτα.

Όπως δήλωσε ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα, για «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της».

«Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα», κατέληξε χαρακτηριστικά.

«Υπέβαλαν τα παιδιά σε σεξουαλικά όργια»

Οπως αναφέρουν πληροφορίες από τα τότε ρεπορτάζ, στις 22 Αυγούστου του 2018, ένας 24χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη στο Ηράκλειο της Κρήτης, για υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, οι οποίες έλαβαν χώρα στην Ημαθία, κατά τη διετία 2016-2017. Η αστυνομία, μάλιστα, είχε δώσει τότε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 24χρονου, καλώντας τους πολίτες για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Ο 24χρονος συνελήφθη στο Ηράκλειο στις 22 Αυγούστου του 2018, αλλά αναζητούνταν από τις 25 Ιουλίου. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, ο 24χρονος ήταν ο σύντροφος της μητέρας των παιδιών πάνω στα οποία ασελγούσε, ενώ για την υπόθεση είχαν ήδη συλληφθεί η μητέρα – όπως είθισται σε περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκων – και δύο ακόμη άτομα, έναν 28χρονο φίλο (και συνεργό) του και έναν 83χρονο, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του με τα ανήλικα παιδιά επί πληρωμή.

Ο ένας από τους δύο δράστες «είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη χωρισμένη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, σε χωριό του νομού Ημαθίας», όπως ανέφεραν όλα τα σχετικά δημοσιεύματα της περιόδου εκείνης. Αυτός φέρεται πως υπέβαλε τα παιδιά τής συντρόφου του – καθώς και έναν ακόμη ανήλικο – ηλικίας από 8 έως 11 χρονών, σε σεξουαλικά όργια, με τη συνδρομή του 27χρονου συγκατηγορούμενου συμπατριώτη του και ενός υπερήλικα Έλληνα, ο οποίος απεβίωσε, σε ηλικία 83 χρονών, το 2018, πριν διεξαχθεί η πρώτη δίκη.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας αναγράφονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για περιστατικά που είναι δύσκολο να τα χωρέσει ανθρώπινος νους. Με λίγα λόγια, οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι βίαζαν τα παιδιά, τα αποπλανούσαν και ασελγούσαν σε αυτά. Ειδικά, ο πρώην σύντροφος της μητέρας φέρεται να τα εξωθούσε στην πορνεία και να τα υποχρέωνε να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές περιπτύξεις, ενώ ο ίδιος φέρεται ότι, μπροστά τους, κακοποίησε σεξουαλικά και έναν… σκύλο!

Οι δύο άνδρες αρχικά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν το 2018, αλλά αποφυλακίστηκαν έναν χρόνο αργότερα, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τους έκρινε αθώους λόγω αμφιβολιών. Ο εισαγγελέας όμως άσκησε αναίρεση, που έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Άρειου Πάγου. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν να δικαστούν ξανά από το ίδιο δικαστήριο με διαφορετική σύνθεση δικαστών και ενόρκων. Τη δεύτερη φορά, κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 53 ετών ο 26χρονος και 12 ετών ο 28χρονος -σήμερα- φίλος και συνεργός του. Ο 83χρονος απεβίωσε το 2018, προτού καθίσει κατηγορούμενος στο εδώλιο. Σήμερα, ο 26χρονος κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτίοντας ποινή 20 ετών, ενώ ο 28χρονος είναι φυγόδικος στη Γερμανία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook