Σύμφωνα με την ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου, ο 21χρονος Πακιστανός που είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας από το Περιστέρι βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας.

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός που φέρεται να δολοφόνησε με ασφυκτικό θάνατο την 17χρονη Νικολέττα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας. Πλέον ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε φύγει από την Αττική αλλά και από την Ελλάδα και είχε περάσει στην Βόρεια Μακεδονία.

Ωστόσο είχαν ειδοποιηθεί όλες οι αρχές των Βαλκανίων και οι αστυνομικοί της γειτονικής χώρας τον βρήκαν μέσα σε γκρουπ μεταναστών, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις ελληνικές αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε μαζί του το κινητό της 17χρονης, το οποίο ήταν χωρίς SIM.
Το δικό του κινητό τηλέφωνο έδωσε στίγμα τελευταία φορά την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη, και έτσι κινητοποιήθηκαν οι αρχές εκεί. Φαίνεται πως το άφησε στην Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται πως από την ημέρα της δολοφονίας του 17χρονου κοριτσιού μέσα στο σπίτι στο Περιστέρι, ο νεαρός σύντροφός της είχε εξαφανιστεί.
Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία τον θεώρησε νούμερο ένα ύποπτο και όσο περνούσαν οι μέρες και αποκαλύπτονταν λεπτομέρειες , σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της άτυχης Νικολέτας, η φύση της σχέσης τους, τον κατέστησε ως τον πιθανότερο δράστη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook