Περιστέρι: «Ντροπή του – Μείναμε με τα βίντεο και τις φωτογραφίες της» λέει ο πατέρας της Νικολέττας
Την ικανοποίηση του για τη σύλληψη του Πακιστανού, δράστη της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι, εξέφρασε ο πατέρας της που είναι συντετριμμένος.
Ο 22χρονος Πακιστανός που είχε σχέση με τη 17χρονη Νικολέττα ομολόγησε ότι τη σκότωσε με τα χέρια του με ασφυκτικό θάνατο μέσα στο σπίτι που έμενε στο Περιστέρι, χωρίς όμως να δώσει καμία εξήγηση για τα κίνητρα που τον οδήγησαν στην άγρια δολοφονία.
Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 λέγοντας πως η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας της κόρης του στο Περιστέρι «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει” …ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη».
Ο κ. Σίμος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα έλεγε στον δράστη, απάντησε: «Τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;».
Συνέχισε λέγοντας πως «μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη… μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα… ».
Τα μικρότερα αδέλφια της ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο με την αδικοχαμένη Νικολέτα, ενώ βρίσκονται σε σοκ. «Έχω άλλα 3 παιδιά από πίσω, τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πως θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι… ράκος, ειδικά η Αναστασία που την ήταν μαζί της στην Αθήνα, έχει υποστεί μεγάλο σοκ», είπε ο πατέρας.

Σημειώνεται πως ο δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι συνελήφθη την Παρασκευή στη Βόρεια Μακεδονία και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές το Σάββατο. Ο 21χρονος δράστης με καταγωγή από το Πακιστάν πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι ευχές στην κόρη του, Σοφία, για τα γενέθλιά της – Η selfie που δημοσίευσε
- Δασκουλίδης-Μπάστα-Βοζίκη: Έρχεται 9 Ιουνίου «Απλά» το πιο δυνατό live «πάντρεμα» τις Τρίτες στον Πειραιά
- Χ. Αλεξίου: «Είμαι μια μάνα που θέλει να είναι ερωτευμένη, φίλη, αδερφή – Είμαι και τσογλάνι μερικές φορές»
- Ισχυρές σεισμικές δονήσεις 4,8 και 5,2 Ρίχτερ στη Βόρεια Εύβοια – Ζημιές σε σπίτια, μαγαζιά και σε εκκλησία – «Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για την περιοχή», λέει ο Παπαζάχος (βίντεο)
- Νίκος Τερζής: «Η Βίσση είναι μία, ο Κότσιρας είναι “αδερφός”, γουστάρω Οικονομόπουλο, Βέρτη, “έφτιαξα” Ρουβά, Μαζωνάκη, Παπαρίζου (βίντεο)
- «Πάμε μια βόλτα;» – Καλεσμένος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης , Κυριακή 7 Ιουνίου στις 17:20 – Τρέϊλερ
- Κρήτη: Εκπαιδευμένος στη Μαλαισία στην κατασκευή εκρηκτικών ο 37χρονος Παλαιστίνος που συνελήφθη – Ετοίμαζε χτύπημα – Ομολόγησε ότι είναι μέλος της Χαμάς
- Μητσοτάκης: Οι προτάσεις για την Συνταγματική Αναθεώρηση με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα του 2030
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook