Θρησκευτικά κίνητρα επιχειρεί να δώσει για την αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι, ο 22χρονος Πακιστανός σύντροφος της που απολογήθηκε σήμερα.

«Η Νικολέττα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» είπε κατά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 22χρονος Πακιστανός που σκότωσε με τα χέρια του την 17χρονη στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Κατά την απολογία του, περιέγραψε το πώς έγινε η γνωριμία του με την Νικολέττα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας ότι όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά όπου όπως ισχυρίστηκε είχε και θρησκευτικό λόγο.

Όπως περιέγραψε, την ημέρα του τραγικού συμβάντος, ζήτησε για ακόμα μία φορά από την Νικολέττα να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του. Όπως είπε σκέφτονταν να παντρευτούν και να κάνουν τον γάμο τους στην Ιταλία.
Όμως, «μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέττα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ» και προσέθεσε: «Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Ο νεαρός μάλιστα φέρεται να ανέφερε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέττας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Πάντως, ο 27χρονος αρνήθηκε ότι ζήλευε την Νικολέττα, ενώ ανέφερε ότι το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μισό-μισό με τη μητέρα της 17χρονης.

Ως προς τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που είχε δηλώσει στις Ελληνικές αρχές, ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook