Ένας άνδρας για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του επιτέθηκε με χημικό υγρό σε 49χρονη γυναίκα.

Επίθεση με χημικό υγρό δέχθηκε 49χρονη γυναίκα, ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην Μεσσήνη.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Ανάληψης η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά αλλά φθάνοντας εκεί και επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης , σύμφωνα με το best tv επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, χωρίς να κινδεύει η ζωή της αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. Αργά την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι προσήχθη και εξετάζεται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Καλαμάτας ένας ημεδαπός.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά με περιστατικό τραυματισμού 49χρονης που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχή της Μεσσήνης, στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας ημεδαπός. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook