Μάχη για να σώσει την όραση της δίνει στο νοσοκομείο Καλαμάτας η 49χρονη μητέρα 6 παιδιών η οποία δέχθηκε επίθεση καυστικό υγρό στη Μεσσήνη.

Για την επίθεση με το καυστικό υγρό στη 49χρονη γυναίκα κατηγορείται ο πρώην σύζυγος, ο οποίος φέρεται να της είχε στήσει καρτέρι πίσω από μια ελιά κοντά στην επιχείρηση που εργάζεται στη Μεσσήνη.

Κρυμμένος στις φυλλωσιές, ξημερώματα, ο 50χρονος άνδρας παραφύλαγε την πρώην σύζυγό του στο σκοτάδι για να της ρίξει καυστικό υγρό.

Το φρικτό σχέδιο της εκδίκησης μπήκε σε εφαρμογή…

Τώρα η 49χρονη μητέρα έξι παιδιών δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να σώσει την όρασή της και περιγράφει, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA τις φρικτές στιγμές που έζησε.

«Στο πρόσωπο είναι και έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά», δήλωσε η 49χρονη.

«Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Γίνεται εντατική θεραπεία. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες και υπάρχει σε εξέλιξη η συζήτηση εάν θα χρειαστεί η διακομιδή της σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο», δήλωσε η διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη.

«Έτσι μου έκαψε το πρόσωπο»

Το σχέδιο του άνδρα που επιτέθηκε στην 49χρονη ήταν προμελετημένο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προμηθευτεί το καυστικό υγρό από κατάστημα της περιοχής την προηγούμενη ημέρα.

Η πολύτεκνη μητέρα, παρά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να περιγράψει την επίθεση που δέχτηκε με κάθε λεπτομέρεια, επίθεση για την οποία μίλησε αποκλειστικά στο MEGA.

«Έχω δώσει κατάθεση. Είναι καταγεγραμμένα στην αστυνομία, στην κατάθεσή μου. Ό,τι δηλώσει η αστυνομία, ό,τι σας έχει πει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και για όλα».

Ο δράστης έχει νωρίτερα φτάσει έξω από την επιχείρηση που εργάζεται η 49χρονη με ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει παρκάρει πίσω από τα δέντρα. Ο ίδιος κρύβεται πίσω από ένα δέντρο. Έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Στις 4.40 τα ξημερώματα φτάνει η 49χρονη με το δικό της αυτοκίνητο. Κατεβαίνει και κατευθύνεται προς την επιχείρηση. Τότε ο άνδρας βγαίνει πίσω από το δέντρο, την πλησιάζει και προσπαθεί να της κλείσει το στόμα και τη μύτη με ένα πανί ποτισμένο με υγρό.

Εκείνη προσπαθεί να ξεφύγει και επιχειρεί να απομακρυνθεί. Τότε ο δράστης της ρίχνει στο πρόσωπο υγρό από ένα μπουκάλι που κρατάει στο άλλο του χέρι και εξαφανίζεται.

Σοκαρισμένη από την επίθεση και με φρικτούς πόνους η 49χρονη έτρεξε να βρει καταφύγιο στο σπίτι του εργοδότη της που βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα. Η περιγραφή του στο MEGA είναι σοκαριστική…

«Είχα ξυπνήσει για να πάω στη δουλειά. Μου χτύπησε την πόρτα και φώναζε. Άνοιξα και την είδα σε άσχημη κατάσταση, είχε βρει μια πετσέτα και προσπαθούσε να σκουπίσει το υγρό από το πρόσωπό της. Εκλαιγε πολύ! Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και αμέσως ήρθε και ο πατέρας μου που με βοήθησε να την μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο μας στο νοσοκομείο», δήλωσε ο εργοδότης της 49χρονης.

Την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο

Για να κρύψει την ενοχή του ο 50χρονος έφτασε στο σημείο ακόμη και να επισκεφτεί με δήθεν ενδιαφέρον το θύμα του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εκεί προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και λίγο αργότερα φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τα τελευταία χρόνια, όμως για οικονομικούς λόγους συγκατοικούσε και, όπως λένε όσοι γνωρίζουν την οικογένεια, η 49χρονη μητέρα είχε ήδη ξεκινήσει μια νέα σχέση, κάτι που, σύμφωνα με όσους γνώριζαν το ζευγάρι, είχε εξοργίσει τον πρώην σύζυγό της.

Αργά το απόγευμα ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λίγο μετά τη σύλληψή του, άλλωστε, φέρεται να ισχυρίστηκε, μιλώντας στους αστυνομικούς, πως οι οικονομικές διαφορές ήταν εκείνες που του έδωσαν κίνητρο να επιτεθεί με αυτόν τον αποτρόπαιο τρόπο στην πρώην σύζυγό του.

Τι ισχυρίστηκε ο δράστης για την επίθεση

Ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό δήλωσε μετανιωμένος στου αστυνομικούς, αναφέροντας πως τώρα συνειδητοποιεί το αντίκτυπο των πράξεών του.

«Είμαι συγκλονισμένος, έχω μετανιώσει για αυτό που έγινε. Δεν είχα καταλάβει τι έκανα, τώρα συνειδητοποιώ την πράξη μου. Θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook