Η νεαρή γυναίκα επιτέθηκε και μαχαίρωσε μια 27χρονη ομοεθνή της λόγω ερωτικής αντιζηλίας, στη Θεσσαλονίκη.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 25χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται οτι το απόγευμα της Τετάρτης, μαχαίρωσε μια 27χρονη ομοεθνή της λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Η νεαρή γυναίκα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με το thesstoday.gr, οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και αναμένεται να περάσει το “κατώφλι” του εισαγγελέα και στη συνέχεια του ανακριτή.

Η νεαρή κατηγορείται, επίσης, για οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 19:00, επί της οδού Ράλλη, στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, όταν το θύμα με καταγωγή από την Αλβανία, περπατούσε προς την οικία της. Τότε η δράστιδα που την ακολούθησε, της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο, φωνάζοντας «πως έχει σχέση με τον άντρα της».

Το θύμα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της που βρίσκεται σε παράπλευρη οδό, ενώ η δράστιδα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε στο σημείο από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε όταν επιτέθηκε στο θύμα.

Συγκλονισμένη η αδελφή της 27χρονης που δέχτηκε την επίθεση περιγράφει στο newsit.gr όλα όσα έγιναν: «Η αδελφή μου ήρθε να μας επισκεφτεί και δεν ξέρω πως βρέθηκε εδώ αυτή η γυναίκα. Εγώ δεν την ήξερα, δεν την είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Φώναζε πως η αδελφή μου είχε σχέση με τον άντρα της. Εγώ όμως ποτέ δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κλειστός άνθρωπος η αδελφή μου και δεν μιλάει για τα προσωπικά της».
«Τώρα πονούσε πολύ, δεν πρόλαβα να την ρωτήσω αν αυτή η γυναίκα έλεγε αλήθεια. Δεν μπορούσε να μιλήσει από τον πόνο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύο μαχαιριές στο αριστερό μέρος της κοιλιάς και μία στον ώμο αλλά ευτυχώς μαθαίνω πως είναι καλά. Είναι σοκαριστικό. Να έχω μέσα στο σπίτι το παιδί μου που είναι μόλις 7,5 ετών με πολλά προβλήματα υγείας και έξω να γίνεται όλο αυτό».

Νωρίτερα η αστυνομία είχε ανακοινώσει τα εξής:

«Άμεση εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα σε βάρος 27χρονης αλλοδαπής. Συνελήφθη 25χρονη ομοεθνής της.

Η άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας- Χορτιάτη σε κλήση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο με πιθανό τραυματισμό ατόμου από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, οδήγησε στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 27χρονης γυναίκας, με την ταυτοποίηση και τη συνακόλουθη σύλληψη της δράστιδος.

Πρόκειται για 25χρονη αλλοδαπή, η οποία απογευματινές ώρες χθες (18-08-2022), στην περιοχή της Πυλαίας, ακολούθησε 27χρονη ομοεθνή της που κατευθυνόταν πεζή στην οικία της και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Η παθούσα κατέφυγε για βοήθεια στην οικία της αδερφής της που βρισκόταν σε παράπλευρη οδό, ενώ η δράστιδα εντοπίστηκε στο σημείο από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της.

Σταθμός του ΕΚΑΒ μετέφερε την 27χρονη γυναίκα σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.
Κατασχέθηκε το μέσο τέλεσης της πράξης και αφορά σε μαχαίρι.

Φωτο: thestival.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook