O 50χρονος οδηγός μοτοσικλέτας σταμάτησε ανυποψίαστος στο φανάρι στο Ηράκλειο Κρήτης όταν καταπλακώθηκε από ένα τεράστιο δένδρο που ξεριζώθηκε.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ηράκλειο Κρήτης όταν 50χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του αφότου καταπλακώθηκε από δένδρο που έπεσε πάνω του.

Όπως γράφει το cretapost.gr το περιστατικό σημειώθηκε, σε πολυσύχναστο σημείο, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, όταν ο άτυχος άνδρας σταμάτησε σε φανάρι, με το δίκυκλο που οδηγούσε. Τότε, το δέντρο που βρισκόταν δίπλα έσπασε, με συνέπεια να πέσει πάνω του.

Παρότι ο άτυχος άνδρας φορούσε κράνος ο θάνατος – σύμφωνα με μαρτυρίες – ήταν ακαριαίος καθώς το κράνος κόπηκε στα δύο.


Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες του cretapost πρόκειται για ένα τεράστιο δέντρο το οποίο κλείνει και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Δημοκρατίας ενώ από την εκρίζωση έσπασαν και οι πλάκες του πεζοδρομίου.

Σημειώνεται πως από θαύμα δε θρηνήσαμε περισσότερα θύματα καθώς πρόκειται για ένα σημείο ιδιαίτερα πολυσύχναστο με αρκετό κόσμο να περπατά καθημερινά στα πεζοδρόμια της λεωφόρου.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην επιχείρηση συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Οι πυροσβέστες έκοψαν το δέντρο προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας και προκειμένου να μπορέσουν να το απομακρύνουν από το οδόστρωμα. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως, μέχρι στιγμής, έχουν μαζευτεί περισσότεροι από 10 τόνοι ξύλα μόνο από το δέντρο.

Διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο ωστόσο ήταν ήδη αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο άνδρα καθώς είχε βρει ήδη τραγικό θάνατο.

Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook