Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον πασίγνωστο ηθοποιό – σκηνοθέτη, σε βάρος του οποίου υπάρχουν καταγγελίες για εμπλοκή του σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Από έρευνα που διεξήχθη που δεν διήρκησε πάνω από τρεις ημέρες από τρεις αστυνομικούς μιας κρίσιμης υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. που έθεσαν υπό παρακολούθηση την εν λόγω πολυκατοικία, ανέφεραν πως δεν είδαν καμία ύποπτη κίνηση με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί η έρευνα.

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που ζουν στην ίδια γειτονιά, στο ίδιο σημείο, με τον γνωστό σκηνοθέτη που είχε γίνει στόχος τον Μάιο του 2012 της πρόσκαιρης έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. είναι σοκαριστικές.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Live News,  ο ίδιος ερωτήθηκε από ανθρώπους της περιοχής και εφιστώντας την προσοχή του ώστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο με τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η απάντησή του ήταν πως δεν συμβαίνει κάτι κι ότι όσοι έρχονται είναι μαθητές του στη σχολή. Για την παρουσία των ανήλικων αλλοδαπών του ανέφερε ότι συμμετέχει σε εθελοντικό πρόγραμμα για μαθήματα θεάτρου σε ανήλικους από ξένες χώρες.

Ακόμη, το 2015 άγνωστος επισκέπτης είχε κλειδώσει τον καλλιτέχνη στο μπαλκόνι του σπιτιού του, τον είχε κλέψει και εκείνος χρειάστηκε την βοήθεια των γειτόνων του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook