Οι «θερμόαιμοι»– νταήδες από τον Μυλοπόταμο της Κρήτης που επιτέθηκαν στην οικογένεια των Γερμανών τουριστών είναι δύο άνδρες 38 και 36 χρόνων και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Και οι δύο δράστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες, καθώς ο ένας απείλησε με μαχαίρι τους Γερμανούς τουρίστες ενώ με το αγροτικό τους αυτοκίνητο τους καταδίωξαν στο Μυλοπόταμο Κρήτης, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο νοικιασμένο αυτοκίνητο που οδηγούσαν στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν.

Και οι δύο ντόπιοι άνδρες κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος κι ως εκ τούτου καταζητούνται, σύμφωνα με το CRETALIVE .

Να συλληφθούν οι δράστες και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου ζητά η τοπική κοινωνία του Μυλοπόταμου, ενώ το περιστατικό  προκάλεσε και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση και απεύθυνε αυστηρή σύσταση για άμεση κινητοποίηση, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Άμεση ενημέρωση για το πρωτοφανές επεισόδιο ζήτησε και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Στην Εισαγγελία Ρεθύμνου η δικογραφία

Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί ήδη στην Εισαγγελία Ρεθύμνου και οι δύο δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης πρόκειται να συναντηθούν με μέλη της οικογένειας των δραστών, για να τους πείσουν να παραδοθούν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook