Καρέ- καρέ η άγρια επίθεση των δύο νταήδων στο αυτοκίνητο των Γερμανών τουριστών στο Μυλοπόταμο της Κρήτης, την περασμένη Παρασκευή.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο στην Κρήτη, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η ΕΡΤ και δείχνει πως οι δύο ντόπιοι 38 και 36 χρόνων εμβόλισαν με το ημιφορτηγό τους το λευκό αυτοκίνητο των τουριστών.

Το βίντεο δείχνει το μαύρο αγροτικό να εμβολίζει το λευκό όχημα των Γερμανών και να κάνει εκ νέου όπισθεν, χτυπώντας δεύτερη φορά το όχημα των τουριστών, με κίνδυνο να τους παρασύρει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αρχικά το φορτηγάκι των Κρητικών κλείνει από δεξιά το αυτοκίνητο των τουριστών και πέφτει πάνω τους και στη συνέχεια όταν αυτοί προσπαθούν να το αποφύγουν και να απομακρυνθούν, το ημιφορτηγό κάνει όπισθεν και στην κυριολεξία καβαλάει πάνω στο καπό του λευκού αυτοκινήτου των Γερμανών.

Στη συνέχεια ακολουθεί ο διαπληκτισμός, με τους περαστικούς να τρέχουν, άλλοι να τους χωρίσουν και άλλοι φοβισμένοι να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Δείτε εδώ  την παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το επεισόδιο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook