Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσής του από τη Μάλτα στη χώρα μας, προκειμένου να δικαστεί ως ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην Αίγινα με θύματα μια 70χρονη γυναίκα και τον 44χρονο ανιψιό της.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Μάλτας, βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε η Ελλάδα τον περασμένο Μάρτιο, έπεσε ο δράστης της διπλής δολοφονίας το 2015 θείας και ανιψιού, στην Αίγινα, που είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, είχαν προκύψει σημαντικά ενοχοποιητικά στοιχεία από την εξέταση του DNA, που είχε βρεθεί στο τόπο της φρικτής δολοφονίας στην Αίγινα.
Και έτσι ταυτοποιήθηκε ο δράστης του διπλού φονικού στην Αίγινα.

O 36χρονος κατηγορείται πως δολοφόνησε με απίστευτη αγριότητα μέσα στο σπίτι της μια 70χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος με σουβενίρ, την Ειρήνη Μαρμαρινού, και τον 44χρονο ανιψιό της Λάμπρο Πρωτονοτάριο.

Τα δύο θύματα ξυλοκοπήθηκαν μέχρι λιποθυμίας και στο τέλος τα έκαψε ζωντανά, ενώ ο αδίστακτος δολοφόνος έκλεψε 780.000 ευρώ σε μετρητά.

Τότε, λόγω των capital control που ίσχυσαν, η άτυχη ηλικιωμένη  είχε σηκώσει όλα τα χρήματα  της από την τράπεζα και τα κρατούσε μέσα από το σπίτι της, ενώ υπήρχε και έντονη φημολογία ότι στο σπίτι έκρυβε και λίρες.

Τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί στο δικαστήριο της Μάλτας η έκδοσή του στην Ελλάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook