Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, ο 40χρονος δολοφόνος από το Μπαγκλαντές διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη, η οποία διέμενε με το σύζυγό της στην Κυψέλη.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 36χρονης από το Μπαγλαντές στη μέση του δρόμου, στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, ο 40χρονος δολοφόνος από το Μπαγκλαντές διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη, η οποία διέμενε με το σύζυγό της στην Κυψέλη.

Δράστης και θύμα δούλευαν μαζί στην ίδια επιχείρηση και όπως είπε στους αστυνομικούς ο δράστης το τελευταίο χρονικό διάστημα διατηρούσαν ερωτική σχέση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος του θύματος ήταν άνεργος και τον συντηρούσε η γυναίκα του η οποία δανειζόταν χρήματα από τον δολοφόνο και εραστή της.

Του χρωστούσε 20.000 ευρώ – Εραστές δολοφόνος και θύμα

«Μαζεύτηκαν 20.000 ευρώ και δεν μου τα έδινε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε πως διέπραξε την ειδεχθή πράξη λέγοντας πως όταν του ζήτησε να χωρίσουν πήγε και αγόρασε ένα μαχαίρι από την Ομόνοια, πήγε στο σπίτι της και της ζήτησε να κατέβει κάτω. Όταν εκείνη εμφανίστηκε της ζήτησε το λόγο για την απόφαση του χωρισμού και τα χρήματα. Και όταν αρνήθηκε να τα δώσει όρμησε πάνω της και την έσφαξε.

Στη συνέχεια το πέταξε σε έναν κάδο και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν το μαχαίρι, πήγαν στο κατάστημα της Ομόνοιας και κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη και λίγη ώρα αργότερα να του περάσουν χειροπέδες.

Οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ήταν πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα. Ο σύζυγός της φέρεται να μην ήξερε τίποτα για τα όσα είχαν προηγηθεί, αφού δήλωσε πως δεν είχε καμία διαφορά με το δράστη.
«Δεν το μετανιώνω»

Ο ίδιος ο 40χρονος είπε στους αστυνομικούς πως «δεν το μετανιώνω», δείχνοντας πως ήταν απόλυτα αποφασισμένος και χωρίς ίχνος μεταμέλειας.

Ο 40χρονος επίσης είπε στους αστυνομικούς, ότι εργαζόταν στην ίδια βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων με την 36χρονη, την οποία είχε ερωτευτεί.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης τονίζει στο protothema.gr πως «οι ανθρωποκτονίες και η έμφυλη βία είναι ένα ανησυχητικό φαινόμενο με ανοδικές τάσεις που η Αστυνομία το αντιμετωπίζει με εξειδικευμένα τμήματα που έχει στήσει αλλά και με επιτυχίες στις εξιχνιάσεις τέτοιων υποθέσεων που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη συναισθηματική παρόρμηση».

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε χθες λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ο 40χρονος συναντήθηκε με το θύμα στην οδό Τενέδου 10 στην Κυψέλη. Η 36χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook