Όσα είπε και τι προτίθεται να κάνει.

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε η δημοσίευση εγγράφων που φέρουν την ένδειξη «απόρρητο» ή «άκρως απόρρητο», που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Μπαμ» από τον Πέτρο Κουσουλό την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Ο εκδότης και δημοσιογράφος αναζητείτο από χθες ύστερα από την εισαγγελική εντολή στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο δεν συνελήφθη.

Εχθές στις 19:00 ο Πέτρος Κουσουλός είχε εκπομπή στο ραδιόφωνο όπου τελικά δεν μπόρεσε να βρεθεί στο στούντιο, αλλά φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την γνωστοποίηση της είδησης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε στοιχεία της υπόθεσης αλλά και στο τι προτίθεται να πράξει με τις δικαστικές Αρχές.

«Αναζητούμαι –ακόμα κι αυτήν την ώρα που μιλάω- για να συλληφθώ. Αυτό που έχω να δηλώσω είναι πως σε μία ευνομούμενη, στην Ελλάδα του 2022, στην οποία πλήττεται η ελευθερία του Τύπου, υπάρχουν τέτοιες ενέργειες και μάλιστα με παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Πραγματικά εκπλήσσομαι που ένας δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του, παράγει ρεπορτάζ και μάλιστα πρωτογενές ρεπορτάζ, η δικαιοσύνη αρνείται να ελέγξει μέχρι κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλους όσοι πρωταγωνιστούν σε αυτές τις συνομιλίες, οι οποίοι συνομολογούν έκνομες ενέργειες. Αντί για όλους αυτούς ψάχνουν τον δημοσιογράφο να τον συλλάβουν. Δυστυχώς γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα δεν μπόρεσα να είμαι παρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Όπως είπε, μάλιστα, την Πέμπτη 1/9 προτίθεται να παραστεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών για να βοηθήσει σε ό,τι επιθυμούν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook