Πρέβεζα: Ισχυρή έκρηξη σε συσκευαστήριο ψαριών – Αναφορές για 2 νεκρούς και τραυματίες
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε συσκευαστήριο ψαριών στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη από μπουκάλα προπανίου, στο συσκευαστήριο ψαριών στην Πρέβεζα είχε τραγικό απολογισμό, καθώς τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχουν δύο νεκροί και δύο τραυματίες, με το ένα άτομο να έχει χτυπηθεί σοβαρά και να στήνεται μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά του, σε νοσοκομείο της πόλης.
Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα όπου απέκλεισαν την επιχείρηση. Στο σημείο παραμένουν ακόμη δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.
Τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη στην Πρέβεζα διερευνώνται με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών οξυγονοκόλλησης. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και οι γιατροί χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες για τον έναν.
Ο δεύτερος έχει τραύματα στο αυτί του, τα οποία ευτυχώς δεν εμπνέουν ανησυχία για τη ζωή του. Οι έρευνες στο συσκευαστήριο ψαριών στην Πρέβεζα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να τραβούν φωτογραφίες και να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που διασώθηκαν.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αμαλία Κωστοπούλου: Γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Τέξας με τον σύζυγό της – Φωτογραφίες
- Καιρός: «Red code» και έκτακτη διυπουργική σύσκεψη για την κακοκαιρία – Σε ετοιμότητα οι δήμοι – 9 περιοχές στο μάτι του κυκλώνα
- Μαρία Πολύζου: Συγκλονίζει για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της στα 11 της – Προσπάθησα δύο φορές να βάλω τέλος στη ζωή μου (βίντεο)
- Μητσοτάκης για Τσίπρα: Εσείς θα μπαίνατε σε ένα καράβι που ο καπετάνιος το έστειλε στα βράχια κι έριξε όλη την ευθύνη στο πλήρωμα;
- Αλέξης Τσίπρας: Προανήγγειλε νέο κόμμα – Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ στο Παλλάς – Ποιοι έδωσαν το παρών (βίντεο)
- Τραγωδία στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητο σε ποτάμι – Νεκρή η 75χρονη συνοδηγός
- Σέρρες: Λεωφορείο της αστυνομίας απωθούσε τα τρακτέρ- «Δεχθήκαμε επίθεση» καταγγέλλουν αγρότες (Βίντεο)
- Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιός του που “ορκίστηκε” στο Ναυτικό – “Σας αφήσαμε παιδιά και σας παραλάβαμε άντρες”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook