Ο τραγικός απολογισμός της έκρηξης στο ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα είναι δύο νεκροί και ένας τραυματίας που νοσηλεύεται.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους, από την έκρηξη στο ιχθυοτροφείο, είναι ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος από την Αλβανία.

Στο μεταξύ νωρίτερα συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.

Από την έκρηξη έχασαν την ζωή τους δύο εργαζόμενοι, ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος από την Αλβανία. Και ένας τρίτος εργαζόμενος έχει τραυματιστεί και μεταφέρεται στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Πρόκειται για έναν 49χρονο Έλληνα, κάτοικο Καστροσυκιάς Πρέβεζας.

Πατέρας τριών παιδιών ο ένας από τους δύο νεκρούς

Η οικογένεια του 41χρονου πατέρα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας. Συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι στο χωριό Μύτικας από τον θάνατο του Γεράσιμου Φατούρου ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από την ισχυρή έκρηξη στην επιχείρηση στην περιοχή του Καναλακίου κοντά στο χωριό Χόχλα.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του πριν από χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τις δύο αδερφές της και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα τραγωδία.

Μαζί με τον άτυχο Γεράσιμο, έχασε τη ζωή του κι ένας 49χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το εργατικό δυστύχημα φέρεται να συνέβη από κάποιους σωλήνες με οξυγόνο που περνούσαν από το σημείο που γίνονταν οι εργασίες και δεν είχαν απομονωθεί.

Σε κάθε περίπτωση η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τους αυτόπτες μάρτυρες να παραμένουν σοκαρισμένοι.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα όπου απέκλεισαν την επιχείρηση. Στο σημείο παραμένουν ακόμη δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook