Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Ρόδου μετά τα νέα στοιχεία ότι δράστες της δολοφονίας του 46χρονου εργολάβου είναι ένας 53χρονος ξενοδόχος και ο 20χρονος γιός του.

Ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών δολοφονήθηκε στη Ρόδο και το κίνητρο ήταν όπως φαίνεται τα χρήματα που του όφειλε ο ξενοδόχος για εργασίες που είχε κάνει το θύμα

Δράστες όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ήταν ένας πατέρας και ο γιος του, που τον βοήθησε τόσο στην εξόντωση του άτυχου άντρα, όσο και στην απόκρυψη της σορού του. Ο 53χρονος ξενοδόχος και ο 20χρονος γιος του, στραγγάλισαν με σχοινί τον άτυχο άντρα και στη συνέχεια έθαψαν πρόχειρα τη σορό του, κάτω από πέτρες, για να κρύψουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες χρωστούσαν στον 46χρονο εργολάβο το ποσό των 100.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο τους στο Φαληράκι της Ρόδου .

Οι δύο πλευρές είχαν κανονίσει συνάντηση προκειμένου ο 46χρονος εργολάβος να εισπράξει τα χρωστούμενα. Στη συνάντηση αυτή, το βράδυ της 28ης Αυγούστου, υπήρξε διαπληκτισμός και οι δύο συλληφθέντες σκότωσαν τον 46χρονο εργολάβο.

Η αστυνομία αξιοποίησε τις εικόνες από κάμερες ασφαλείας και τις μαρτυρίες που ανέφεραν για τις οικονομικές διαφορές του θύματος με τους δράστες και εςξιχνίασαν την υποτιθέμενη εξαφάνιση του εργολάβου από τις 28 Αυγούστου. Το πρωί, ο ξενοδόχος ομολόγησε τη δολοφονία του εργολάβου και αποκάλυψε τα πάντα, ενώ υπέδειξε και το σημείο που τον έθαψε.

Σε βάρος των δύο Ελλήνων δραστών, ηλικίας 20 και 53 ετών σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την 30 Αυγούστου 2022 βραδινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνιση του 46χρονου εργολάβου, αλβανικής καταγωγής, από βραδινές ώρες της 28 Αυγούστου 2022.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook