Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Γιώργος Σεργιώτης, ο φίλος του 24 χρονου ράπερ Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και τέσσερις μέρες.

Σύμφωνα με τον κ. Σεργιώτη, η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον 24χρονο ράπερ ήταν την Δευτέρα, περίπου δύο ώρες πριν δημοσιευτεί το βίντεο του νεαρού όπου εκφράζει την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ερωτηθείς αν η εξαφάνισή του πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, ο κ. Σεργιώτης υποστήριξε πως «δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του».

Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν την γνώριζε ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη.

Στις έρευνες για τον ράπερ συμμετέχει και το CSII Institute, που διευθύνει ο Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος δήλωσε πως ο Λάμπρος είναι πολύ ανησυχητικό ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί.

«Όταν κάποιος γράψει ή πει κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο ράπερ στο τελευταίο του μήνυμα, πολύ δύσκολα δεν προχωράει στο να το κάνει. Αυτό δείχνει η εμπειρία μου από τέτοιου είδους υποθέσεις. Με λίγα λόγια, όταν κάποιος γράψει και στη συνέχεια διαβάσει την αναγγελία του θανάτου του, είναι σπάνιο να μην προχωρήσει. Έτσι όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται» τονίζει.

Από το MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook