Βόλος: Πρόστιμο 30.000 ευρώ «έφαγε» 56χρονος για φόλα σε αδέσποτο σκύλο
Η κάμερα στο δρόμο «πρόδωσε» τον 56χρονο που σκότωσε με φόλα αδέσποτο σκύλο στον Αλμυρό Βόλου.
Ο 56χρονος στον Αλμυρό Βόλο, θανάτωσε με φόλα αδέσποτο σκύλο, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής στον Αλμυρό Βόλου και συνελήφθη από αστυνομικούς της περιοχής για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς και λοιπών διατάξεων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατηγό όχημα ιδιοκτησίας του, εντός οικισμού Αλμυρού, φορώντας γάντι στο αριστερό του χέρι, προέβη στη ρίψη αντικειμένου περιτυλιγμένο με χαρτοπετσέτα, το οποίο αφού έφαγε αδέσποτος σκύλος που βρισκόταν στο σημείο και με την πάροδο είκοσι περίπου λεπτών της ώρας, θανατώθηκε. Όπως προέκυψε στη συνέχεια από σχετική γνωμάτευση κτηνιάτρου, ο θάνατος προήλθε από δηλητηρίαση.
Η ταυτοποίηση του δράστη και η εξιχνίαση του εγκλήματος, επιτεύχθηκαν κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης βιντεοληπτικού υλικού κλειστού κυκλώματος καταγραφής, το οποίο υπήρχε εγκατεστημένο και κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη.
Ο 56χρονος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικων Βόλου, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Pizza Fan: “Δεν είμαστε εγκληματική οργάνωση” , «θα πληρώσω τους φόρους», λέει ο ιδιοκτήτης – «ήξερα για τις κερασμένες πίτσες, είχα εκφράσει την διαφωνία μου» , είπε ο υπαρχηγός
- «THE BALLBOYS»: Η νέα post game εκπομπή του ΣΠΟΡ FM TV
- Οι Αθλητικές Ακαδημίες Allwyn στο 8ο KIDOT Festival: Μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία για παιδιά και γονείς
- Οι«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σαρδηνία, αυτή την Κυριακή στις 17:30, στο OPEN
- Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή για ψευδή καταμήνυση, η γυναίκα που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Πέτρο Φιλιππίδη – Οι δηλώσεις του ηθοποιού (βίντεο)
- Λαϊκό Λαχείο: Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η ειδική κλήρωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου – Στη μισή τιμή οι διαθέσιμοι λαχνοί και έπαθλο 150.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 21:00 – Δείτε το τρέϊλερ
- Ηλίας Παλιουδάκης και Ελένη Τσαρίδου στην ιστορική «Οδό Λυσίου»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook