Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί στην υπόθεση εξαφάνισης ηλικιωμένης από περιοχή της Καστοριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της άτυχης 82χρονης, δήλωσε την εξαφάνισή της την περασμένη Παρασκευή. Στις έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα, βρέθηκε σε ρέμα ένα ανθρώπινο κρανίο, αλλά και οστά, τα οποία έχουν σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν ανήκουν σε άνθρωπο ή ζώο.
Κατόπιν τούτου, κλήθηκε εκ νέου να καταθέσει ο 46χρονος γιος, ο οποίος έπεσε σε αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση και για τον λόγο αυτό συνελήφθη.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Καστοριάς.

Η τραγική οικογενειακή ιστορία της 82χρονης

Η ηλικιωμένη από την Καστοριά είχε χάσει σχεδόν όλη την οικογένειά της, και της είχε απομείνει μόνο ο γιος της.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο newsit.gr ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Δενδροχωρίου Δημήτρης Δούκας, η γυναίκα είχε χάσει όχι μόνο το σύζυγό της αλλά και τις 2 κόρες της.

Ο μόνος που της απέμεινε στη ζωή ήταν ο γιος της, με τον οποίο έμεναν μαζί.

Όπως είπε, όλοι περιμένουν να μάθουν εάν κάποιος ευθύνεται για το θάνατό της, και ποιος.

«Από τη στιγμή που μάθαμε τι έγινε έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Για δύο μέρες ήταν εξαφανισμένη. Δεν ήξερε κανείς τι έγινε. Ο γιος της είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στην αστυνομία και την αναζητούσαν. Δεν πήγαινε το μυαλό κανενός πουθενά. Ήταν μία ήσυχη και πολύ πονεμένη γυναίκα. Έχασε τον άντρα της, έχασε και τις δύο κόρες της που έφυγαν από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια και τώρα έμενε με τον γιό της και τον βοηθούσε πολύ. Η αστυνομία έψαχνε παντού. Τώρα την βρήκαν θαμμένη έξω από την αυλή της. Ποιος το έκανε; Δεν ξέρουμε. Αυτό περιμένουμε να μάθουμε όλοι μας. Ποιος και γιατί να θέλει να κάνει κακό σε αυτή τη γυναίκα;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook