Θρίλερ τα ξημερώματα στη Γλυφάδα με δύο διαρρήκτες που εισέβαλαν σε μονοκατοικία για να κλέψουν.

Οι διαρρήκτες, εισέβαλαν στη μονοκατοικία στη Γλυφάδα στις 2 τα ξημερώματα και αφού ακινητοποίησαν την 55χρονη ιδιοκτήτρια άρχισαν να την χτυπούν και να την απειλούν ότι θα την σκοτώσουν ζητώντας να τους αποκαλύψει που έκρυβε χρήματα και κοσμήματα αξίας.

Οι δράστες φέρεται ότι ήταν δύο και αφού έκαναν άνω- κάτω τους χώρους του σπιτιού και μετά από έρευνες αρκετών λεπτών κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο αφαίρεσαν, εγκαταλείποντας στη συνέχεια το σημείο. Όπως είπε στους αστυνομικούς η 55χρονη, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν χρήματα που έφταναν τις 100.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν ξαναπάει με κάποιο πρόσχημα στο σπίτι της 55χρονης, καθώς φάνηκε να γνωρίζουν τους χώρους του σπιτιού. Επίσης από τις Αρχές κρίνονται ως «επαγγελματίες» καθώς δεν άφησαν στοιχεία στο πέρασμά τους.

Οι αρχές, συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών μετά την διάρρηξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook