Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη και στη διακοπή της συνεργασίας τους ενώ συγκινήθηκε για άλλη μια φορά όταν μίλησε για τον γιο του που έχει φύγει από τη ζωή.

Μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την σύζυγό του ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο γιος του έφυγε από τη ζωή.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε συγκινημένος: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Έφυγε από τη ζωή 31 ετών στον ύπνο του. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου. Αυτά μακάρι να μην συμβαίνουν σε κανένα γονέα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή, αν υπάρχει άλλη ζωή».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Θανάσης Κατερινόπουλος σημείωσε: «Η γυναίκα μου είναι ένα λιμάνι. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ δεν πίστευα ότι θα ξαναφτιάξω την ζωή μου. Είχα ένα γάμο αποτυχημένο και σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια, δεν είμαστε για πειράματα. Η υπομονή της συζύγου μου μαζί μου είναι απερίγραπτη».

Αναφερόμενος στη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη και στο τέλος της συνεργασίας τους, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε: “Με την Αγγελική συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια σε διάφορες υποθέσεις, ήταν σημαντικό. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, ίσα ίσα… Την εκτιμώ και με εκτιμά. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε η συνεργασία μου με το Star. Και βέβαια δεν ευσταθούν όλα αυτά, πως υπήρχαν προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση. Κακοπροαίρετοι μπορούν να λένε οτιδήποτε, δεν υπήρξε πρόβλημα. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Ίσως να έφταιξα και εγώ γιατί κάποτε σε μία κουβέντα είπα κάτι για την Αγγελική Νικολούλη, δεν θυμάμαι και τι είπα, και παρερμηνεύτηκε”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook