Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για την ανεύρεση των δραστών της άγριας ληστείας, με θύμα την αστρολόγο Β. N., μέσα στο σπίτι της στη Γλυφάδα

Την ίδια ώρα οι γείτονες της 55χρονης αστρολόγου στη Γλυφάδα που έπεσε θύμα ληστείας από δύο άνδρες, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Η 55χρονη γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με τους ληστές τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στο σπίτι της στη Γλυφάδα, όταν αυτοί έκαναν διάρρηξη και μάλιστα προκειμένου να τους πεί που έχει τα τιμαλφή τη βασάνισαν χτυπώντας την ενώ την απείλησαν και με τη ζωή της.

Οι δύο άνδρες έκαναν άνω- κάτω τους χώρους του σπιτιού και μετά από έρευνες αρκετών λεπτών κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο αφαίρεσαν, εγκαταλείποντας στη συνέχεια το σημείο. Όπως είπε στους αστυνομικούς η 55χρονη, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν χρήματα που έφταναν τις 100.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Οι αρχές, συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών μετά την διάρρηξη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως των αστυνομικών είναι ότι οι δράστες δεν εισέβαλαν στο σπίτι της 55χρονης τυχαία, καθώς πρέπει να γνώριζαν για τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχε. Επίσης οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για επαγγελματίες διαρρήκτες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook