Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας του 52χρονου έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Μετά την ομολογία του 25χρονου δράστη που ήταν γνωστός του θύματος ότι τον δολοφόνησε έξω από το εργοστάσιο στην Χρυσούπολη Καβάλας, συνελήφθησαν οι γονείς και η σύζυγος του, κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία.

Το άγριο φονικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, όπου λίγο πριν τις 6 το πρωί, ο 52χρονος δέχθηκε πυροβολισμό από καραμπίνα, τη στιγμή που βρισκόταν έξω από την επιχείρηση που εργαζόταν.

Ο δράστης που δούλευε στην ίδια εταιρεία με τον 52χρονο στην Καβάλα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το θύμα τον είχε απολύσει. Υποστήριξε πως του έκανε bullying και πως ήθελε να τον εκδικηθεί.
To θρίλερ με τη δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα, έλυσαν οι κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τον δράστη να έρχεται και να φεύγει από το σημείο της εκτέλεσης, ενώ σε κοντινή απόσταση είχε αφήσει την μοτοσυκλέτα του. Οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, τον προσήγαγαν και λίγες ώρες μετά, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Ο δράστης αφού πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε το θύμα του, διέφυγε με τα πόδια μέσα από ένα διπλανό χωράφι και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανή του και κατευθύνθηκε προς τη Χρυσούπολη.

Ο 52χρονος άνδρας εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση ως επιστάτης τα τελευταία 32 χρόνια. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Ο αδερφός του δράστη εργάζεται ακόμη στην επιχείρηση. Ο 25χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο του αδερφού του, σκότωσε το θύμα και στη συνέχεια το έβαλε στη θέση του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook