Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα και αύριο τρείς σταθμοί του Μετρό , ενώ περιοδικά θα κλείνουν και τμήματα της λεωφόρου Ποσειδώνος λόγω έργων

Ειδικότερα κλειστοί θα είναι οι σταθμοί του Μετρό ΝΙΚΑΙΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ και ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ λόγω δοκιμών για την επέκταση της Γραμμής προς Πειραιά.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, αυτό το Σαββατοκύριακο, η Γραμμή 3 θα λειτουργεί μόνο στο τμήμα «Αεροδρόμιο – Αγ. Μαρίνα».

Οι επιβάτες στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια,θα εξυπηρετούνται από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», που θα θέσει σε λειτουργία ο ΟΑΣΑ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ έως τις 16.00 σήμερα στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω εκτέλεσης έργων.

Συγκεκριμένα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο τμήμα μεταξύ της οδού Επαμεινώνδα και του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Κ.Π.Ι.Σ.Ν.), εναλλάξ και στα δύο ρεύματα, στο Δήμο Καλλιθέας.

Κατά την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται στο εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook