Η κολλητή φίλη της Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στα Γλυκά Νερά, αποκαλύπτει: "ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της είχε στείλει πριν χρόνια, χυδαίο μήνυμα. Ήμασταν 15 χρονών τότε".

Όπως είπε η φίλη της άτυχης Καρολάιν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 : «Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης.»

«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Εξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ηταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα» είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Καρολάιν Κράουτς. Οπως αποκάλυψε, ο πρώην παρουσιαστής είχε προσεγγίσει την 15χρονη τότε Καρολάιν και της είχε πει να πάνε για καταδύσεις.

Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είπε: «τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Οτι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός». Οταν πήρε το μήνυμα η Καρολάιν «γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με… δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook