Νέες αποκαλύψεις από τον Κακλαμανάκη: Γνώριζα για τον βιασμό – Έχουν απειλήσει τη ζωή μου
Σε νέες σοκαριστικές καταγγελίες προβαίνει ο Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης, αναφορικά την υπόθεση των αποκαλύψεων της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας.
Πρόκειται για νέα τοποθέτηση του κ. Κακλαμανάκη ο οποίος χθες είχε αποκαλύψει πως παράγοντες της ομοσπονδίας «απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν».
Το πρωί της Δευτέρας ο Ολυμπιονίκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως η περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου δεν είναι μεμονωμένη και πως «και άλλες κοπέλες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον εφιάλτη». Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κακλαμανάκης «αν κάποιος ψάξει τα πάντα στην Ομοσπονδία θα βρει πολλά περισσότερα, περισσότερα κι απ’ όσα γνωρίζουν οι αθλητές».
Στην συνέχεια ο Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε γνώση για τον βιασμό της Σοφίας Μπεκατώρου, καθώς του το είχε αποκαλύψει η ίδια, λίγο μετά την παρέμβασή του στην Βουλή για το αθλητικό νομοσχέδιο τον Νοέμβριο του 2019. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιονίκης κάλεσε τους αθλητές να είναι ενωμένοι απέναντι στην βία που ασκείται, και εξαπέλυσε και πάλι κατηγορίες κατά της ομοσπονδίας για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και κατάχρηση εξουσίας.
Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα και ΑΝΤ1
Ολες οι Ειδήσεις
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
- Γιώργος Μαζωνάκης – Ένωση Ελλήνων Φυσικών για τους δύο γιατρούς της κλινικής: «Ανυπόστατοι όροι η κβαντική ιατρική και η κβαντική θεραπεία»
- Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ 1-1: H Ένωση κόλλησε στην Τρίπολη κόντρα στον μαχητικό Αστέρα AKTOR πληρώνοντας λάθη και αστοχία
- Γιώργος Μαζωνάκης: Επέστρεψε στην «παληά του γειτονιά» – Χιλιάδες κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα στη Νίκαια – Συγκίνηση και τραγούδια στο τελευταίο αντίο
- Καλαμάτα – Βόλος 3-1: Η «μαύρη μύελλα» με ανατροπή πήρε την πρώτη της νίκη στη Super League
- Πλατεία Βικτωρίας: Καταγγελία για την άγρια επίθεση που δέχτηκε 80χρονη γυναίκα με την κόρη της στο δρόμο – Της έσπασαν τη μύτη, είχε μώλωπες και πληγές σε όλο της το σώμα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook