Μια δόκιμη αστυνομικός είναι ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες στην επιχείρηση που έκανε η ΕΛ.Ας το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο Αλβανό σεσημασμένο, ο οποίος είχε «έδρα» την φοιτητική εστία στου Ζωγράφου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Η δόκιμη αστυνομικός φέρεται να έχει σχέση με ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη και η δράση της είχε να κάνει με ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών.


Η δόκιμη αστυνομικός μάλιστα φέρεται ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.


Τα όπλα που βρέθηκαν στους χώρους της Φοιτητικής Εστίας αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση σε ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Ο 30χρονος Αλβανός κακοποιός σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά τραυματίστηκε όταν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αστυνομίας στην Πανεπιστημιούπολη στους Ζωγράφου, επιτέθηκε με κατσαβίδι τραυματίζοντας 35 χρονη ανθυπαστυνόμο. Εκείνη προκειμένου να αμυνθεί έκανε χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook