Μήνυση κατέθεσαν δύο αδελφές στη Ρόδο και καταγγέλλουν τη σεξουαλική τους κακοποίηση από φίλο της οικογένειας , όταν ήταν ανήλικες στην ηλικία των 6 και 9 χρόνων.

Όπως γράφει η dimokratiki.gr αδελφές, 19 και 24 ετών σήμερα κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία Ρόδου  και  ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων συντοπίτη τους σε δημοτική κοινότητα του νησιού επί έξι χρόνια. Η πρώτη από την ηλικία 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από ηλικία 6 έως 12 ετών.

Ο μηνυόμενος, όπως ισχυρίζονται, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των γονέων τους, καθώς υπήρξε στενός οικογενειακός τους φίλος, τις έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά του, ακόμη και σε μια οικοδομή αλλά και στην οικία του και εκεί ασελγούσε.

Η μια καταγγέλλει  ότι ξεκίνησε να την προσεγγίζει από ηλικία 6 ετών με δήθεν παιχνίδι και προχώρησε σταδιακά σε φρικαλέα σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος της.

Φέρεται να δελέαζε τα παιδιά με δώρα, ενώ, όπως κατήγγειλαν, χρησιμοποίησε και τον γιό του σε σεξουαλικές ακρότητες,  βάζοντας τον να παρακολουθεί.

Αποφάσισαν πλέον με την αδελφή τους, όπως αναφέρουν, να τον καταγγείλουν, καθώς διαπίστωσαν και οι δύο ότι υπήρξαν θύματά του ενώ δεν είχαν εκμυστηρευθεί η μια στην άλλη τι είχαν ζήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook