Σε κρησφύγετο κακοποιών είχε μετατραπεί η φοιτητική εστία στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, όπου έκανε χτες έφοδο η ΕΛ.ΑΣ.

Εγκέφαλος της σπείρας των κακοποιών που κρύβονταν στην φοιτητική εστία στου Ζωγράφου, ο 30χρονος σεσημασμένος κακοποιός , ο οποίος συνελήφθη και ήταν καταζητούμενος για πάνω από 2 χρόνια για σωρεία κακουργημάτων, όπως ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών ακόμη και απαγωγή.

Εκείνο που έχει προκαλέσει απορίες είναι ότι μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης, χθες, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, ήταν μία δόκιμη αστυνομικός.

Η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο σεσημασμένο Αλβανό, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Η κοπέλα, που υπηρετούσε στο ΑΤ Ζωγράφου και είχε πρόσβαση στην γραμματεία του τμήματος, φέρεται να βοηθούσε το κύκλωμα που είχε στηθεί εντός της πανεπιστημιούπολης λειτουργώντας ως πληροφοριοδότης για το πότε η αστυνομία θα κάνει εφόδους.

Μάλιστα, η δόκιμη αστυνομικός πόζαρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και με όπλα. Σε φωτογραφία που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ, η ίδια φαίνεται να ποζάρει με δύο άνδρες ενώ στο ένα της χέρι κρατάει μία μπύρα και στο άλλο ένα όπλο.


Σκληρός κακοποιός ο 30χρονος

Από τους πιο σκληρούς κακοποιούς φέρεται να είναι ο 30χρονος ο οποίος συνελήφθη στη φοιτητική εστία της στου Ζωγράφου, καθώς σε βάρος του υπήρχαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης από την αστυνομία.

ο 30χρονος κρυβόταν τουλάχιστον δύο χρόνια μέσα στις φοιτητικές εστίες. Αυτά τα χρόνια, τον αναζητούσε η Ελληνική Αστυνομία καθώς ήταν καταζητούμενος.

Ο καταζητούμενος είχε βρει κρησφύγετο μέσα στην εστία του Ζωγράφου. Μάλιστα, επειδή οι αστυνομικοί είχαν βάλει και σε διαδικασία άρσης τηλεφωνικού απορρήτου το κινητό του τηλέφωνο, τον άκουγαν που συζητούσε και ζητούσε από τη σύζυγό του, πότε να τού πάει φαγητό, πότε έκανε παραγγελίες με delivery, κι ο ίδιος παρέμενε και κρυβόταν μέσα στην εστία. Μάλιστα, το διαμέρισμα όπου διέμενε η σύζυγός του ήταν πάρα πολύ κοντά στην εστία και από εκεί έφευγε η γυναίκα όταν την έπαιρνε τηλέφωνο, και της ζητούσε, είτε φαγητό, είτε ρούχα.

Συνολικά, είναι 21 οι κατηγορούμενοι οι οποίοι, πριν από 15 ημέρες, έκαναν ληστεία σε σούπερ μάρκετ και σε τράπεζα στον Άλιμο, έφυγαν από την εστία όπου διέμεναν, πήγαν κι έκαναν τη ληστεία και, στη συνέχεια, επέστρεψαν στην εστία για να μοιράσουν τα κλοπιμαία.

Η έφοδος της αστυνομίας 
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στου Ζωγράφου, θύμα ενός 30χρονου, γνώριμου των Αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών, έπεσε μια αστυνομικός.

Ο 30χρονος προσπάθησε να την τραυματίσει με κατσαβίδι, με την αστυνομικό να βγάζει το όπλο της και να τον πυροβολεί τέσσερις φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πόδι και την κοιλιά.

Δείτε το βίντεο με τους κακοποιούς να επιδεικνύουν χρήματα και όπλα από δωμάτιο της φοιτητικής εστίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook