Σπείρες επικίνδυνων κακοποιών με πλούσια δράση ληστειών, διαρρήξεων, ναρκωτικών ακόμη και βιασμών εξάρθρωσε χθες στου Ζωγράφου η αστυνομία.

Όπλα, ναρκωτικά και χρήματα βρήκαν οι αστυνομικοί χθες κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, ενώ πραγματοποίησαν και 22 συλλήψεις, οι 13 από αυτές μέσα στο campus του πανεπιστημίου. Οι συλληφθέντες έμεναν σε εγκαταλελειμμένα δωμάτια των εστιών τα οποία είχαν μετατρέψει ορμητήρια και καταφύγια για τις παράνομες πράξεις τους.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και μία δόκιμη ανθυπαστυνόμος που σύμφωνα πάντα, με αστυνομικές πηγές, ενημέρωνε τα άτομα στις εστίες για τυχόν επιχειρήσεις της αστυνομίας, χωρίς όμως -όπως αποδείχθηκε- να καταφέρει να τους ενημερώσει για τη μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε την Τρίτη με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η ίδια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGΑ οι κακοποιοί αναρτούσαν βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα ποζάροντας με όπλα, χρήματα και ναρκωτικά. Ένα τέτοιο βίντεο στάθηκε αφορμή για την οργάνωση της συγκεκριμένης επιχείρησης. Στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA, δύο νεαροί φαίνεται να επιδεικνύουν όπλα και χρήματα εντός της Πολυτεχνειούπολης.

Η νεαρή αστυνομικός που συνελήφθη φαίνεται πως είχε ενεργό ρόλο και ενημέρωνε τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας. Αυτή φαίνεται ότι διατηρούσε δεσμό με ένα άτομο που έχει ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις αρχές.

Έκαναν ακόμη και έλεγχο στα πρόσωπα που έμπαιναν στις εστίες

Όπως τονίστηκε, οι κατηγορούμενοι είχαν φτάσει στο σημείο να κάνουν έλεγχο στα πρόσωπα που έμπαιναν στις παλιές φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης, ενώ είχαν απειλήσει με όπλο φοιτητή. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχαν προβεί επίσης, σε ληστείες σε βάρος φοιτητών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook