Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου έφτασαν για να απολογηθούν οι 17 από τους 23 συνολικά συλληφθέντες , μέλη των τριών συμμοριών , στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου

Τα άτομα που συνελήφθησαν προχτές στην φοιτητική εστία στου Ζωγράφου κατηγορούνται για ληστείες, κλοπές , παράβαση του νόμου περί όπλων, διακίνηση ναρκωτικών, ενώ φαίνεται σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Ασφάλειας να υπήρχε και μία ομάδα νεαρών ατόμων σεσημασμένων για οπαδική βία.

Οι δράστες συνελήφθησαν στις 27 Σεπτεμβρίου μετά από έφοδο της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη και ο φερόμενος ως αρχηγός των τριών συμμοριών που είχαν μετατρέψει σε κρησφύγετο την φοιτητική εστία στου Ζωγράφου.


Ο φερόμενος ως συνεργός , Αλβανικής καταγωγής, 30 χρόνων με το ψευδώνυμο «Έσκο» στην προσπάθεια του να διαφύγει επιτέθηκε με ένα κατσαβίδι σε μια αστυνομικό, η οποία αμυνόμενη, όπως είπε, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε. Ο 30χρονος Αλβανός – αρχηγός των συμμοριών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, όπου φρουρείται σε 24ωρη βάση.

Χτες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να έγιναν ύποπτες κινήσεις για να φτάσουν μέχρι τον αρχηγό , ίσως και να τον πάρουν, συγγενικά του πρόσωπα που κινήθηκαν ύποπτα εντόςκαι εκτός νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται αλλά έγιναν αντιληπτά από τους αστυνομικούς και απομακρύνθηκαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης στου Ζωγράφου συνελήφθη και μια 22χρονη , δόκιμη αστυνομικός η οποία φέρεται ότι συνεργαζόταν με τα μέλη της συμμορίας και ειδοποιούσε για τις εφόδου της αστυνομίας, προκειμένου να κρυφτεί ο 30χρονος αρχηγός και να αποφύγει τη σύλληψη.

Δείτε εδώ τους διαλόγους –φωτιά της αστυνομικού που συνεργαζόταν με τους κακοποιούς στου Ζωγράφου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook