Την απόλυτη φρίκη έζησε μια 21χρονη Σουηδή τουρίστρια όταν έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, όπως καταγγέλλει από δύο νεαρούς άνδρες σε ερημική τοποθεσία των Χανίων στην Κρήτη.

Μάλιστα όπως καταγγέλλει η 21χρονη τουρίστρια,  όταν άρχιζε να φωνάζει ο ένας από τους δύο δράστες  του βιασμού της, την έδειρε ανηλεώς για να σταματήσει.

Μετά την καταγγελία της 21χρονης τουρίστριας η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και συνέλαβε αρχικά τον 23χρονο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ αργά το απόγευμα συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης του καταγγελθέντος βιασμού, ένας 19χρονος, ο οποίος επίσης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η καταγγελία 

Η 21χρονη τουρίστρια με μία φίλη της γνωρίστηκαν με μια παρέα νεαρών σε μπαρ των Χανίων και όλα ξεκίνησαν όταν οι νεαροί πρότειναν να τις  πάνε με το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο που έμεναν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων.

Η μια κοπέλα έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αμάξι που επέβαιναν τρία άτομα ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο.

Όταν έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά σταμάτησαν το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη η 21χρονη οι δύο τη βίασαν ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ένας τη χτύπησε.

Τα δύο άτομα ένας, 19 χρόνος και ένας 23χρονος από τα Χανιά, έφυγαν και η κοπέλα βρήκε τη δύναμη να πάρει τηλέφωνο τη φίλη της που έσπευσε να τη βοηθήσει ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Πλατανιά.

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων, η οποία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ταυτοποίησε τους δύο Κρητικούς και μάλιστα συνέλαβε τον έναν, τον 22χρονο ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές και ο 19χρονος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιατροδικαστής διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της κοπέλας.

Στον εισαγγελέα ο ένας από τους δύο δράστες

Στον Εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 23χρονος, ο ένας εκ των δυο φερόμενων ως δραστών του ομαδικού βιασμού και ξυλοδαρμού της 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γεράνι.

Ο 23χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανο να αντισταθεί λόγω μέθης και ποινική δίωξη για σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί.

Ο 23χρονος ισχυρίζεται ότι  δεν βίασε τη νεαρή τουρίστρια αλλά πως ό,τι έγινε είχε  την συναίνεση της

Ο ομαδικός βιασμός έχει συνταράξει τα Χανιά, ενώ ο  ιατροδικαστής που εξέτασε την κοπέλα    επιβεβαίωσε  τα λόγια της άτυχης κοπέλας.

Στο μεταξύ το απόγευμα της Κυριακής η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και του δεύτερου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μαζί με τον 23χρονο, την νεαρή τουρίστρια σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων.
Πρόκειται για τον 19χρονο, σύμφωνα με το ekriti.gr, ο οποίος αναζητούνταν και που σύμφωνα με την καταγγελία, από κοινού με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, βίασε την τουρίστρια, όπως η ίδια έχει καταγγείλει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook