Με την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα για τη δολοφονία του γιου της Παύλου, συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως μεταδίδει για την ΕΡΤ, η Άννα Βλαχοπαναγιώτη, με λυγμούς στη φωνή και έντονα συναισθηματικά φορτισμένη η Μάγδα Φύσσα αφηγείται τα όσα έζησε τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου το 2013, όταν συγγενείς της τής χτύπησαν το κουδούνι στις 2 τα ξημερώματα και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο νοσοκομείο, χωρίς να της έχουν πει ότι ο ο γιος της είναι νεκρός.

«Ο γιατρός μού έδωσε ένα χάπι, με πήρε στο γραφείο του, μου είπε ότι ο Παύλος δεν ζει, ότι τον σκότωσε η Χρυσή Αυγή και ότι τον δολοφόνο του τον έχουν πιάσει» είπε η Μάγδα Φύσσα και συνέχισε:

«Ρώτησα τον γιατρό αν μπορούσαν να τον σώσουν και μου είπαν ότι δεν μπροούσαν να κάνουν τίποτα γιατί το χτύπημα ήταν επαγγελματικό. Χάθηκαν όλα, άνοιξε η γη να με καταπιεί. Ζήτησα να τον δω στο νεκροτομείο και εκεί προσπάθησα με την κόρη μου και τον σύζυγό μου να ζεστάνω το σώμα του. Απλά κοιμόταν, δεν ήταν φοβισμένος, ήταν μόνο νεκρός. Κι εκεί άρχισε ο εφιάλτης μου. Πώς να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις το παιδί σου από τη μία στιγμή στην άλλη…».

Όση ώρα καταθέτει η Μάγδα Φύσσα, επικρατεί απόλυτη σιγή στο δικαστήριο.

Πριν ξεκινήσει η Μάγδα Φύσσα, οι δικηγόροι κάποιοι από των κατηγορουμένων επανέφεραν το αίτημα για τηλεοπτική κάλυψη της δίκης. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.

Σημειώνεται ότι αντιφασιστική συγκέντρωση είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα έξω από το Εφετείο, με πλήθος κόσμου να βρίσκεται στο σημείο.

Παναττική στάση εργασίας μέχρι τις 11 το πρωί έχει κηρύξει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να πάνε στη συγκέντρωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook