Αμίλητος, ψύχραιμος και ανέκφραστος πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα κορίτσι 12 χρόνων στα Σεπόλια.

Το όχημα της υποδιεύθυνσης Ανήλικων της Ασφάλειας μόλις έχει φτάσει στην Ευελπίδων. Η πίσω πόρτα ανοίγει και μέσα από το αυτοκίνητο βγαίνει ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό.

Ακριβώς πίσω του ο 42χρονος ο οποίος ήταν ένας από τους άνδρες που κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.

Τρέχοντας και οι δυο κατηγορούμενοι με σκυμμένα τα κεφαλιά και χειροπέδες πίσω από την πλάτη μπαίνουν στο κτίριο για να παρουσιαστούν στον ανακριτή ώστε να απολογηθούν.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, εκεί οπού για πρώτη φορά κατηγορείται ότι βίασε με την απειλή όπλου τη 12χρονη, παρέμεινε για ελάχιστο χρόνο στο γραφείο του ανακριτή.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο 42χρονος παρουσιάστηκαν χωρίς δικηγόρο και έλαβαν νέα προθεσμία για να απολογηθούν την Τέταρτη στις 11 το πρωί.

Παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν απαντήσαν το παραμικρό ενώ πολίτες που βρισκόταν στο σημείο αποδοκίμασαν έντονα τους δυο συλληφθέντες.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη»
Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο 53χρονος για όσα κατηγορείται ότι έκανε στο παιδί της. Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA Live Νews , εμφανίστηκε σοκαρισμένη και όπως είπε θα σταθεί δίπλα στην κόρη της.

«Προσπαθώ να στηρίξω την κόρη μου και τα υπόλοιπα παιδιά μου. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχει υποστεί το παιδί από τον κατηγορούμενο. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί το οποίο πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του» λέει η ίδια.

Προφίλ της ανήλικης σε site
Ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης είχε δημιουργήσει προφίλ με φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης σε σελίδα του διαδικτύου εκεί όπου ο ίδιος συνομιλούσε με πιθανούς πελάτες.

Από την ερευνά υπολογίζεται ότι περίπου 213 χρήστες του διαδικτύου είχαν εκφράσει την επιθυμία να συναντηθούν με το ανήλικο κορίτσι με τις αρχές να έχουν στοιχεία ότι η 12χρονη εξαναγκάστηκε να βρεθεί με τουλάχιστον 10 άντρες.

«Η παιδοφιλία και η κακοποίηση παιδιών αποτελούν τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα. Αυτονόητο είναι πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και πως στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως» διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τα ραντεβού δίνονταν κοντά στο Σταθμό του Μετρό των Σεπολίων με την κακοποίηση του παιδιού να γίνεται είτε στο όχημα των πελατών ειτε σε κάποιο χώρο που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστός.

Η ανατριχιαστική αλλά άκρως μεθοδική δράση του 53χρονου έχει δημιουργήσει το τμήμα Ανήλικων έντονο προβληματισμό καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί και αλλά παιδιά να έχουν πέσει θύματα του. Έτσι αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία για να διαπιστωθεί εάν θα επαληθευτούν η όχι οι φόβοι των αρχών.

Οι δυο κατηγορούμενοι της φρικιαστικής υπόθεσης κρατούνται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook