Συγκλονιστικό: Τουλάχιστον 100 άτομα συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 12χρονη [video]
Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για την δράση του παιδοβιαστή στα Σεπόλια, ενώ φαίνεται ότι όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης ανοίγει ο δρόμος και για άλλες συλλήψεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στα χέρια της ανακρίτριας μέχρι στιγμής υπάρχουν πέντε ονόματα, τα οποία έχουν στοιχειοθετηθεί πλήρως από την αστυνομία, και ενδέχεται σήμερα να βγουν εντάλματα συλλήψεων.
Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν πως τουλάχιστον 100 άτομα συνευρέθηκαν με το ανήλικο κοριτσάκι.
«Μπορεί να μας σοκάρει ότι 100 άτομα μπορεί να βρέθηκαν σεξουαλικά με το παιδί, όμως είτε βρέθηκαν είτε όχι, η σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου έχει να κάνει και χωρίς να έχει γίνει η πράξη. Σε αυτή την κατηγορία μπαίνει ότι το παιδί μπορεί να έχει υποβληθεί να κάνει πράξεις στο ίδιο του το σώμα και να αποστέλει υλικό. Αυτό από μόνο του είναι πολύ βαρύ και τραυματικό για τη ψυχολογία του», είπε η Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια του CSI Institute.
«Θα φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο»
Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ., τόνισε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως οι Αρχές είναι αποφασισμένες να φτάσουν μέχρι τέλους την υπόuεση, ενώ έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 16 άτομα που έχουν συνευρεθεί σεξουαλικά με το κορίτσι.
«Είναι επιτακτική ανάγκη όλο το πουλόβερ της Μίχος ΑΕ να ξηλωθεί και να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Θα φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα σπάσουμε και το κόκκαλο, αδιαφορώντας ποιος είναι από πίσω και ποια είναι η ιδιότητά του. Όλα θα πρέπει να βγουν στη φόρα με πολυπρισματική διαφάνεια».
«Μιλάμε για κτήνη. Σχεδόν πέντε άτομα έχουν αναγνωριστεί ήδη και προχωράμε για να τους αναγνωρίσουμε όλους. Όταν άρχισε όλο αυτό το παιδάκι ήταν 11 χρονών, πήγαινε Δημοτικό», σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας, τονίζοντας πως ο εφιάλτης της 12χρονης ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021.
Ακόμη, τόνισε πως οι έρευνες των Αρχών στρέφονται τόσο στο περιβάλλον του 53χρονου όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης.
«Όταν στενέψει η μέγγενη και να αρχίζει να πολτοποιεί τον 53χρονο, είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσει να μιλάει. Μέρη, ονόματα, επαφές, ανθρώπους… Εκεί θα καεί το πελεκούδι», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο MEGA.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βενεζουέλα: Συνεχίζονται για 3η μέρα οι επιχειρήσεις διάσωσης – 920 είκοσι μέχρι τώρα οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς – Πάνω από 50.000 οι αγνοούμενοι (βίντεο)
- Δημοσκόπηση GPO: Η ΝΔ ανεβαίνει στο 29,4%, ενισχύεται η ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Υποχωρούν ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού
- Βενεζουέλα: Σύζυγος ποδοσφαιριστή πέθανε σώζοντας την κόρη τους από τον σεισμό
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη με 25,9% η ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, στο 16,1% ο Τσίπρας, υποχωρεί το ΠΑΣΟΚ – Μάχη Καρυστιανού – Βελόπουλου για την τρίτη θέση
- Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην 60χρονη που συνέθλιψε τον σκύλο στη Γαστούνη- Eτοιμάζουν προσφυγή οι δικηγόροι της
- Ισραήλ, Λίβανος και ΗΠΑ υπέγραψαν τριμερή συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός – Για ζώνες ασφαλείας και αφοπλισμό της Χεζμπολάχ μιλά ο Νετανιάχου
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Παλιά αισθανόμουν ότι φόβιζα τους άντρες, τώρα τους βλέπω πιο χαλαρούς, υπάρχει αρκετό φλερτ (βίντεο)
- Ψηφίστηκε ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Από την πρώτη Κυριακή θα εκλέγονται δήμαρχοι και περιφερειάρχες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook