Η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την απομάκρυνση της κόρης του για τις Φιλιππίνες

Από την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έρχεται η πρώτη αντίδραση, μετά το ρεπορτάζ για την απομάκρυνση της κόρης του Λυδίας από την Αλόννησο, αφού βρίσκεται πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την γιαγιά της Σούζαν.
Η είδηση έκανε γρήγορα τον γύρο της Ελλάδας, αφού η δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς συγκλόνισε όλον τον κόσμο και οι μνήμες παραμένουν νωπές.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο TheNewspaper.gr δήλωσε: «Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δε θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδερφή της δολοφονημένης Κάρολαϊν. Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype. Αυτό θα ζητηθεί και δικαστικά από την πλευρά της οικογένειας Κράουτς. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια της Κάρολαϊν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς για τον τόπο διαμονής της μικρής Λυδίας καθώς ασκούν την γονική μέριμνα και την επιμέλεια του παιδιού, ύστερα από δικαστική απόφαση.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Όλοι Μαζί Μπορούμε»: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας
- Το Milky Way του Βασίλη Κεκάτου ξεκινά τη διεθνή του πορεία στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ τηλεοπτικών σειρών
- ΕΣΗΕΑ: Οι Ουκρανοί δημοσιογράφοι χρειάζονται τη στήριξη και την έμπρακτη αλληλεγγύη μας
- Τρεις νέοι μαέστροι στα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ
- Ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Δεύτερο Πρόγραμμα- «Δεν ήταν λίγα τα λάθη μου…»
- O Βίκτωρας Βερνίκος (Victor Vernicos) στο στούντιο για τις τελευταίες… πινελιές του «What they say»!
- Βουλή: Πέρασε με ψήφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η τροπολογία για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη – Παρών από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Από τις 9 αύριο το Δημόσιο σε Αττική, Στερεά, από τις 10 τα καταστήματα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook