Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό με βασικό πρωταγωνιστή τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας βρίσκεται η σύζυγος του κατηγορούμενου βιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου μετά τις δηλώσεις της γιαγιάς της 12χρονης ότι είχε προσφέρει 10.000 ευρώ στην κόρη της και μητέρα της ανήλικης για να μην αποκαλύψει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αστυνομία πλέον θεωρεί ότι υπάρχουν στοιχεία και για την σύζυγο του κατηγορούμενου 53χρονου Ηλία Μίχου για τα αδικήματα της υπόθαλψης εγκληματία και της απόπειρας χρηματισμού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βάσει των διαλόγων που έχουν στις εκατοντάδες σελίδες των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών η σύζυγος του 53χρονου γνώριζε την υπόθεση. Σημειώνεται , πάντως, ότι για την ώρα το ένταλμα σύλληψης δεν έχει εκδοθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η γιαγιά της 12χρονης πριν από λιγες ημέρες είχε αναφέρει ότι η σύζυγος του Μίχου πήγε να πληρώσει την μητέρα του κοριτσιού «να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει “θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα”».
Πάντως σύμφωνα με τις υποάρχουσες πληροφορίες αναμένεται να εκδοθούν όχι μόνο ένα αλλά περισσότερα εντάλματα σύλληψης σε βάρος «πελατών» του 53χρονου που ήθελαν τη 12χρονη και είχαν εκφράσει την πρόθεση να κλείσουν ραντεβού!

Ήδη, οι αρχές έχουν περάσει χειροπέδες στη μητέρα του κοριτσιού, η οποία οδηγείται σήμερα (13.10.2022) στον ανακριτή για να απολογηθεί αλλά αναμένεται να πάρει προθεσμία. Η 37χρονη κατηγορείται «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση».
Έχει, επίσης, συλληφθεί ο πατέρας του παιδιού, αλλά για υπόθεση ναρκωτικών, αφού σε έρευνα που έγινε χθες στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό, βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook