Ο 36χρονος άνδρας που συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό αρνείται την κατηγορία.

Ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία επαφή με την 12χρονη από τον Κολωνό λέγοντας – «Την πέρασα για ενήλικη, μου είπε ότι είναι 17».

Μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Επίσης, κινούνται οι διαδικασίες απόλυσης από το νοσοκομείο Μεταξά του 36χρονου, ο οποίος είναι ο τέταρτος συλληφθείς, κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 36χρονος, που εργάζεται στο νοσοκομείο Μεταξά ως διοικητικός υπάλληλος, είναι ο τέταρτος άνδρας που συλλαμβάνεται για βιασμό της 12χρονης και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα.

Αύριο απολογείται και η μητέρα της 12χρονης καθώς και ο 33χρονος που έχει επίσης συλληφθεί για τον βιασμό του κοριτσιού.

Τον 36χρονο αναγνώρισε η 12χρονη την περασμένη Τετάρτη. Είχε κλείσει ραντεβού μέσω τσατ ρουμ μαζί της όπου την βίασε μια φορά έναντι πληρωμής μέσα στο αμάξι του στα Σεπόλια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 36χρονος Έλληνας, συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία «ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Η ανήλικη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά μόλις συνέλθει οι αστυνομικοί θα της δείξουν φωτογραφίες υπόπτων προκειμένου να αναγνωρίσει τους “πελάτες” του κύκλωματος και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συλλήψεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook