Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν οι τρείς άνδρες που συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο και εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπίας της 12ζχρονης στον Κολωνό με βασικό πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο.

Οι τρείς άνδρες που συνελήφθησαν είναι ένας 33χρονος από την Αγία Βαρβάρα, ένας 36χρονος και ένας 34χρονος και κατηγορούνται για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό με την οποία τους έφερε σε επαφή ο Ηλίας Μίχος.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, μετά τη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και η μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας που της έχει απαγγελθεί.

Και οι τρείς κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, αρνούνται την κατηγορία, ενώ πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, που συνελήφθη το Σάββατο για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, υποστηρίζει ότι έχει διανοητικό πρόβλημα και υπεβλήθη την Κυριακή σε ψυχιατρική εξέταση από πραγματογνώμονα στη ΓΑΔΑ.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι έχει διανοητικό πρόβλημα, το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνεται από γιατρό.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, πλέον θα πρέπει να προσκομίσει κάποια έγγραφα στις αρχές, τα οποία αποδεικνύουν την ψυχική κατάσταση του πελάτη του.

Τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών ακολουθεί και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε εμμέσως πως ο πελάτης του είναι ανίκανος να τελέσει την πράξη για την οποία κατηγορείται λέγοντας πως: «Υπάρχουν ιατρικοί λόγοι και πιστοποιητικά που αποδεικνύουν πως δεν μπορούσε να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται».

Την οδό της άρνησης επιλέγει και ο 36χρονος υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά που υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε βιασμός της 12χρονης, αλλά έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά» ο 36χρονος

Ο 36χρονος δούλευε στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου, ενώ μέλος της διοίκησης του νοσοκομείου «Μεταξά» ανέφερε στο in πως «Έχουν ήδη κινηθεί όπως πρέπει όλες οι διαδικασίες ώστε το άτομο να απομακρυνθεί από το νοσοκομείο».


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο συγκεκριμένος συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε στη γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.


Ο 36χρονος συνομίλησε μέσω του προφίλ της 12χρονης και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Σε δύο «ραντεβού» ο 33χρονος

Ο 33χρονος, υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης.


Ο 33χρονος κατηγορείται ότι είχε πάει σε δύο ραντεβού με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει πως δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη.


Συνολικά, έκλεισε τρία ραντεβού με τον ίδιο τον Μίχο ο οποίος, όπως υποστηρίζει ο 33χρονος τον «ψάρεψε» μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Το πρώτο ραντεβού με την 12χρονη κλείστηκε μεσημέρι στα Σεπόλια ενώ ο 53χρονος ζήτησε από τον 33χρονο να καλύψει τα τζάμια του αυτοκινήτου με πετσέτες ώστε να μην τους δουν οι περαστικοί. Όπως υποστηρίζει ο 33χρονος, αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από το ραντεβού.

Στο δεύτερο ραντεβού, ο 33χρονος λέει ότι η ανήλικη πήρε τα 60-70 ευρώ που είχαν συμφωνήσει και του είπε πως θα τα πάει στη μητέρα της και μετά θα επέστρεφε. Επειδή, όμως, η 12χρονη καθυστέρησε ο κατηγορούμενος έφυγε από το σημείο.

Το τρίτο ραντεβού δεν έγινε ποτέ καθώς ο Ηλίας Μίχος είχε ζητήσει προκαταβολικά τα χρήματα και μόλις είδε στο ATM ότι δεν έχουν κατατεθεί ακύρωσε τη συνάντηση.

Μεταφορική εταιρία με τον πατέρα του φέρεται ότι έχει τρίτος συλληφθείς, ο 34χρονος,  που λογοδοτεί στη δικαιοσύνη για τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Εξοργίζουν οι δηλώσεις τους
Απίστευτες δηλώσεις που προκαλούν οργή έκανε ο δικηγόρος του 33χρονου που εργάζεται σε φαρμακαποθήκη και κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη.

Ο δικηγόρος του, ανέφερε μιλώντας στον Ant1 πως ο 33χρονος «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη». Μία δήλωση την οποία όχι μόνο δεν μπήκε στον κόπο να διευκρινίσει, αλλά την είπε έτσι απροκάλυπτα προκαλώντας οργή σε όλους.

Ο δικηγόρος είπε πως ο 33χρονος αρνείται ότι ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη, αν και την συνάντησε δύο φορές. Ο δικηγόρος ανέφερε επίσης πως για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής του υγείας διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου «Μεταξά» και κάτοικος δυτικών προαστείων, ανέφερε μέσω του δικηγόρου του, ότι δε βίασε τη 12χρονη. Υποστήριξε επίσης ότι την πέρασε για 18 ετών και η ίδια του είπε ότι είναι 17.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook