Μια σειρά στοιχείων οδήγησαν ανακριτή και εισαγγελέα στην απόφαση της προφυλάκισης της 37χρονης μητέρας για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης κόρης της στον Κολωνό.

Η 37χρονη μηγτέρα απολογήθηκε χτες κλαίγοντας και αρνούμενη την κατηγορία για μαστρωπεία δηλώνοντας ότι δεν είχε ιδέα για τους βιασμούς που υπέση η 12χρονη.

Ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας στάθηκαν σε μια σειρά στοιχείων , όπως εμβάσματα σε λογαριασμό της από «πελάτες» του παιδιού της, αλλά και σε μηνύματα της 12χρονης κόρης της προς υποψήφιους «πελάτες» που έγραφε «τα λεφτά στη μάνα μου». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα μηνύματα αυτά αφορούσαν σε φωτογραφίες του παιδιού οι οποίες στέλνονταν μέσα από την εφαρμογή blindchat.

Επίσης καθοριστικό ήταν και το γεγονός ότι η ανήλικη έλειπε πάρα πολλές ώρες από το σπίτι για να μπορεί να πηγαίνει  στα ραντεβού που της έκλεινε ο Ηλίας Μίχος, οδήγησαν τις αρμόδιες δικαστικές αρχές στην προφυλάκιση της 37χρονης.

Σημειώνεται ότι τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της κατηγορουμένης, τα οποία είχαν καταθέσει νωρίτερα ως μάρτυρες υπεράσπισης της στην εν εξελίξει ανάκριση, την είδαν να βγαίνει από το ανακριτικό γραφείο ξέσπασαν σε λυγμούς.

Η έκθεση της ψυχολόγου για τη 12χρονη

Το newpost αποκαλύπτει την έκθεση της ψυχολόγου που διορίσθηκε ως πραγματογνώμονας από την αστυνομία προκειμένου να εξετάσει το παιδί. Στην έκθεση αυτή το παιδί αναφέρεται ότι : «Ήταν καλή μαθήτρια, είχε καλές ενδοοικογενειακές σχέσεις ωστόσο δεν είχε βαθειά και λειτουργική σχέση με τα μέλη της οικογένειας».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Η 12χρονη ολοκλήρωσε με καλές επιδόσεις στην έκτη τάξη του δημοτικού και ετοιμάζεται να παρακολουθήσει την πρώτη τάξη του Γυμνασίου, είναι το πέμπτο στη σειρά γέννησης από τα συνολικά οκτώ παιδιά της οικογένειας. Τα τρία πρώτα παιδιά ζουν στην κατοικία της γιαγιάς τους για λόγους καλύτερης διαβίωσης. Οι ενδοοικογενειακές σχέσεις περιγράφονται σχετικά καλές χωρίς σημαντικές εντάσεις ή δυσκολίες μολονότι δεν αναφέρεται σε βαθιά και λειτουργική επικοινωνία τις ίδιας με κάποιο άλλο από τα μέλη της οικογένειας της και αυτό το αποδίδει στον εσωστρεφή της χαρακτήρα και στην αμηχανία που αισθάνεται να μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της».

Η 12χρονη περιγράφει δυσκολίες και στις σχέσεις με τους συνομήλικους της καθώς τα χρόνια του δημοτικού σχολείου το κορίτσι βίωνε μία περιθωριοποίηση από τις παρέες των συμμαθητών της σε συνδυασμό με δυσάρεστα σχόλια για το πρόσωπο της.

Κατά την εξέταση της η 12χρονη έχει εμφανή αμηχανία και συναισθηματική δυσκολία. Η ψυχολόγος σημειώνει ότι πρόκειται για ένα όμορφο κορίτσι 12 ετών με καλή για την ηλικία της σωματική ανάπτυξη και επιμελημένη παρουσία όπου δέχτηκε να συνεργαστεί με συνέπεια και σαφήνεια. Η αντιληπτική ικανότητα ήταν φυσιολογική και είχε καλή ροή λόγου και ορθή δομή σκέψεις. Κατά την εξέταση όμως ανιχνεύονται συναισθηματικές αποκλίσεις και συμπεριφορικές αποκλίσεις, χωρίς όμως να εντοπίζονται σε αυτήν την φάση ενδεικτικά ψυχικές παθήσεις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook