Ο Κώστας Πρέκας, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει γνωρίζόταν με τον τον 53χρονο Ηλία Μίχο βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης βιασμών της 12χρονης και μαστροπείας σε βάρος της στον Κολωνό.

Ο Κώστας Πρέπκας , σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή «Δεκατιανοί» στον ΣΚΑΪ, έκανε μία δήλωση για την υπόθεση του βιαστή και κατηγορούμενου για μαστροπεία Ηλία Μίχου που σε πολλούς προκάλεσε ερωτηματικά.

«Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω από αυτό το πρόσωπο, θα υπήρχε αυτό το κύκλωμα; Και βέβαια του νοίκιασα το μπαρ στο θέατρο Αυλαία, που να φανταστώ; Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Ένας άνθρωπος πολύ προσιτός και καλοσυνάτος. Αυτή τη συμπεριφορά είχε σε όλο τον κόσμο.

Όταν πρωτοάκουσα ότι κάτι συμβαίνει και τόλμησα να πάρω για πρώτη φορά τη γυναίκα του τη ρώτησα αν όντως κάτι συμβαίνει. Μία εβδομάδα, 10 ημέρες πριν από το γεγονός. «Όχι κ. Πρέκα δεν συμβαίνει τίποτα» απάντησε η γυναίκα του κι εγώ της είπα ότι κάτι άκουσα. Δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου στη παιδεραστία. Νόμιζα ότι κάτι συνέβη με την εφορία, με ατύχημα με το αυτοκίνητο κτλ. Μία εβδομάδα πριν σκάσει το γεγονός» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πρέκας.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε έξαλλος: «Εδώ πρέπει να βγουν όλοι και να απαντήσουν. Δεν μπορούν να λέγονται όλα αυτά στον αέρα και να μην ανοίγει μύτη. Τι ήξερε ο κύριος Πρέκας μία εβδομάδα πριν; Πρέπει να βγει να το πει. Όταν ακούω ότι κάτι συμβαίνει με τον 53χρονο, άρα κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ποιος; Οφείλει ο κ. Πρέκας –γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος- και να δώσει απαντήσεις. Πρέπει να τα πείτε. Μην κρύβεστε όπως άλλοι, που παίρνουν τηλέφωνα δημοσιογράφους και εκπομπές. Ποιος σας πληροφόρησε;».

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook