Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της Αστυνομίας με βάση τα οποία συνελήφθησαν δύο 23χρονοι κατηγορούμενοι για το βιασμό 17χρονης κοπέλας από τη Λιβαδειά.

Οι δύο νεαροί γνώρισαν την 17χρονη μέσω διαδικτύου και όταν συναντήθηκαν μαζί της τη βίασαν σε ένα χωράφι στη Λιβαδειά παρά την αντίδραση της.

Η 17χρονη κατήγγειλε το βιασμό της στις 2 Οκτωβρίου 2022 στην Αστυνομία και σήμερα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση βιασμού σε βάρος 17χρονης κοπέλας στην Λιβαδειά.

Πρόκειται για τους:

1. (Επ.) ΖΩΛΗ (Ον.) Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας, γεννηθέντα την 27-05-1996 στην Αθήνα Αττικής


2. (Επ.) ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ (Ον.) Ηλία – Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 26-05-1999 στην Αθήνα Αττικής.

Το ιστορικό   της υπόθεσης
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο νεαροί από το Κερατσίνι άρχισαν να μιλούν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την ανήλικη. Κάποια στιγμή έκλεισαν ραντεβού μαζί τις για να συναντηθούν.

Οι δύο 23χρονοι μετέβησαν από την Αθήνα στη Λιβαδειά (όπου ζει η κοπέλα), συναντήθηκαν με την 17χρονη και της ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά. Εκείνη αρνήθηκε και τότε οι δύο νεαροί βίασαν την κοπέλα σε χωράφι. Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν το άτυχο κορίτσι στο σημείο και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα κατήγγειλε το βιασμό του στις 2 Οκτωβρίου 2022 στην Αστυνομία. Ακολούθησε έρευνα της Αστυνομίας στα προφίλ των 23χρονων στα social media. Οι νεαροί ταυτοποιήθηκαν και τελικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έφοδο στα σπίτια τους στο Κερατσίνι, όπου τους πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook