Τραγωδία για ένα ζευγάρι στη Λευκάδα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες (19.10.2022) όταν έφυγαν για να αγοράσουν μέλι.

Δυστυχώς το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που επέβαινε έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή Πόντη Βασιλικής στη Λευκάδα. Αυτή την ώρα πυροσβέστες έχουν κατέβει στην χαράδρα κοντά στο αυτοκίνητο το οποίο είναι μια άμορφη μάζα.

Οι δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν νεκροί έξω από το αυτοκίνητο στη χαράδρα.

Πυροσβέστες αλλά και εθελοντής πυροσβέστης, σύμφωνα με το Lefkadapress.gr,  έχουν κατέβει στην χαράδρα στην περιοχή της Πόντης εκεί που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με το ζευγάρι των αγνοουμένων .


Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο άνδρας ήταν γεωπόνος και φυσιολάτρης.

Τον συναγερμό στις αρχές σήμαναν συγγενείς του ζευγαριού οι οποίοι τους περίμεναν να επιστρέψουν από την περιοχή Αθάνι όπου είχαν πάει για να προμηθευτούν μέλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης η τελευταία επικοινωνία του ζευγαριού ήταν με μελισσοκόμο από το Αθάνι. Όπως ο ίδιος ανέφερε, το ζευγάρι θα επισκέπτονταν το ακρωτήρι της Νηράς και στην επιστροφή θα τον συναντούσαν για να προμηθευτούν μέλι, μια συνάντηση που, όμως, δεν έγινε ποτέ.

Στις έρευνες έλαβε μέρος και ελικόπτερο αναζητώντας από αέρος σημάδια του ζευγαριού .

Πηγή φωτό: Lefkadapress.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook