Το πρόσωπο με το όνομα «Μιχάλης» υποστηρίζει ότι τα συγκεκριμένα προφίλ σε facebook και instagram ήταν ψεύτικα και ότι τα είχε δημιουργήσει για να παρακολουθεί την κόρη του.

Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι μέσα από τα ψεύτικα προφίλ που χρησιμοποιούσε ο «Μιχάλης» στις συνομιλίες του με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το T-live και ο δημοσιογράφος Ιάσων Τσόλης σχετικά με το πρόσωπο με το όνομα «Μιχάλης» που εμφανίζεται να συνομιλεί με τη 12χρονη από τον Κολωνό και να τις κάνει ανήθικες προτάσεις, πίσω από ψεύτικα προφίλ που διατηρούσε.

Η 12χρονη περιγράφει με λεπτομέρεια τα δύο προφίλ που διατηρούσε σε facebook και instagram τα οποία παρουσιάζει για πρώτη φορά αποκλειστικά το T-live.

Στο facebook το όνομα του προφίλ είναι γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και σε αυτό εμφανίζεται η φωτογραφία ενός νεαρού ενήλικα που βρίσκεται μέσα σε μια βάρκα, κρατώντας ένα μπουκάλι μπύρας.

Αν και η πρώτη γνωριμία έγινε μέσω facebook, όπως ισχυρίστηκε ο άνδρας σε επικοινωνία με την εκπομπή, η συνομιλία τους μεταφέρθηκε στο Instagram. Και εκεί το όνομα υπάρχει γραμμένο με ελληνικά, ενώ και αυτό το προφίλ έχει φωτογραφία ενός νεαρού ενήλικα, τραβηγμένη σε βράχια.

Τι ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη στις αρχές σχετικά με τα προφίλ του Μιχάλη. Περιγραφή που επιβεβαιώνει πλήρως την έρευνα του T-live.

Στη δεύτερη κατάθεσή της, η 12χρονη ανέφερε στην παιδοψυχολόγο ότι γνώρισε τον «Μιχάλη» μέσω του Facebook, όπου της είχε στείλει πρώτος μήνυμα εκείνος. Στη συνέχεια η συνομιλία τους μεταφέρθηκε στο instagram. Η 12χρονη περιέγραψε με λεπτομέρεια τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως είπε στο Facebook έχει φωτογραφία που βρίσκεται μέσα σε μια βάρκα και στο instagram έχει μια φωτογραφία πάνω σε κάτι βράχια. Η 12χρονη ανέφερε ότι από τις φωτογραφίες του μοιάζει περίπου 25 ετών ενώ και στους δύο λογαριασμούς το όνομά του είναι γραμμένο στα ελληνικά.

Δείτε το βίντεο από το T-live τους σοκαριστικούς διαλόγους του λογαριασμού με το όνομα «Μιχάλης» με τον λογαριασμό της 12χρονης:

Τι απαντά ο «Μιχάλης»

Ο ίδιος, μιλώντας στο T-live, έχει υποστηρίξει ότι τα συγκεκριμένα προφίλ ήταν ψεύτικα και ότι τα είχε δημιουργήσει για να παρακολουθεί την κόρη του.

Αφού εκφράζει την πεποίθηση πως σύντομα θα πέσει στα χέρια των Αρχών, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια κλήση, ισχυρίζεται πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τη 12χρονη.

«Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο.

Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της» λέει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook