Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο οδηγός του μαύρου ΙΧ αυτοκινήτου έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, στο χωριό Παλαιοχώρα της Ημαθίας, όταν παρέσυρε τη μητέρα με τις δύο κόρες , που βάδιζαν αμέριμνες στο δρόμο τραυματίζοντας θανάσιμα τη μία , 15 ετών

Σύμφωνα με τοπικό σάιτ pliroforiodotis.gr συνελήφθη σήμερα ο οδηγός του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε τα θύματα μετά από το θανατηφόρο τροχαίο στο χωριό Παλαιόχωρα Ημαθίας.

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 17χρονου κοριτσιού, που νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, κατά το οποίο η 15χρονη αδερφή της έχασε τη ζωή της και η μητέρα τους τραυματίστηκε σοβαρά.

Το παιδί νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, υπό την επίβλεψη παιδοχειρουργών και ορθοπεδικών, με κατάγματα στα κάτω άκρα του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Βέροιας νοσηλεύεται η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών. Η κηδεία της άτυχης δεκαπεντάχρονης έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Παλαιόχωρας. Υπενθυμίζεται πως αυτοκίνητο παρέσυρε τη μητέρα και τα δύο παιδιά στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας Ημαθίας, ενώ ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο μετά το τροχαίο δυστύχημα και εξαφανίστηκε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την τραγωδία στην Ημαθία

«Χθες (21 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 22.15 περίπου, στην τοπική κοινότητα Παλαιόχωρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα, παρέσυρε 37χρονη ημεδαπή και τις δύο ανήλικες κόρες της ηλικίας 15 και 12 ετών, που κινούταν πεζές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης και τον τραυματισμό της 37χρονης και της δεύτερης ανήλικης.

Tο όχημα εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook