Άφαντη παραμένει η 38χρονη που το περασμένο Σάββατο επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγο της σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σήμερα η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 38χρονης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την επίθεση με το καυστικό υγρό που έριξε στο πρόσωπο του 36χρονου πρώην συζύγου της ο οποίος νοσηλεύεται στο Θριάσειο.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της 38χρονης, που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές παρά την παρέλευση τα μεσάνυχτα του αυτόφωρου.

«Υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας προστατεύει την 38χρονη», υποστήριξε, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega ο δικηγόρος του 36χρονου, Αλέξης Κουγιας. «Έχει γελοιοποιήσει την αστυνομία της Κρήτης», είπε και πρόσθεσε πως η 38χρονη είναι μια σκληρή γυναίκα που προέρχεται από ισχυρή οικογένεια.
«Μία γυναίκα που έχει το θάρρος; Την προσωπικότητα; Το θράσος; Να βγαίνει στην τηλεόραση και να γελοιοποιεί την αστυνομία της Κρήτης, να μην μπορούν να τη συλλάβουν και να μη φοβάται τίποτα, να ισχυρίζεται αυτά που ισχυρίζεται για να έχει υπερασπιστική άμυνα, καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται πιστευτή», πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Βαριά η βλάβη του 36χρονου στο αριστερό μάτι

Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 36χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων.

Στο μεταξύ, με εγκαύματα δευτέρου βαθμού νοσηλεύεται στο Θριάσιο ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό. Η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής του Θριάσιου, τόνισε πως ο δρόμος προς την αποκατάστασή του είναι μακρύς. «Είναι ένα βαθύ χημικό έγκαυμα, που αφορά στο πρόσωπο, τον λαιμό, τον κορμό και ένα μικρό τμήμα στα χέρια και συνοδεύεται από ένα βαρύ τραυματισμό, ένα βαρύ έγκαυμα στο αριστερό μάτι», δήλωσε μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη στο μάτι του 36χρονου είναι πολύ βαριά, με τους γιατρούς να δίνουν σκληρή μάχη για να το σώσουν. «Όλα τα μεγάλα εγκαύματα, τα εκτεταμένα, έχουν μακρύ χρόνο αποκατάστασης. Σε αυτή τη φάση το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστούμε στην αντιμετώπιση της οφθαλμικής βλάβης και το κομμάτι που αφορά την πλαστική χειρουργική», δήλωσε η πλαστική χειρουργός.

«Είναι ένας άνθρωπος που υποφέρει από ένα βαρύ έγκαυμα. Αυτό που συζητήσαμε είναι πως θα τον βοηθήσουμε», ανέφερε η κ. Καλοφώνου σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον 36χρονο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook