Ο 28χρονος που ευθύνεται για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη στην Παλαιοχώρα της Ημαθίας με θύμα μια 15χρονη και τραυματισμένες την 11χρονη αδελφή της και και την μητέρα της, παρότι έχει ταυτοποιηθεί παραμένει ασύλληπτος και αναζητείται.

Την ίδια ώρα άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα άνοιξαν πυρ στο σπίτι του 28χρονου οδηγού στην Ημαθία που ταυτοποιήθηκε για το θανατηφόρο δυστύχημα με εγκατάλειψη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (24.10.2022) στον οικισμό, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνον υλικές ζημιές στον τοίχο του σπιτιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες.

Για το τροχαίο στην Ημαθία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη, καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου.

Ο 28χρονος ταυτοποιήθηκε για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (21.10.2022), στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία.

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ‘ετρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στο χωριό με αποτέλεσμα να χτυοήσει θανάσιμα την 15χρονη πετώντας 50 μέτρα μακριά από το σημείο που ήταν τραυματισμένες η 11χρονη αδελφή της και η μητέρα τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook