Ο 28χρονος οδηγός παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα στην Ημαθία, για το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε την περασμένη Παρασκευή με θύμα μία νεκρή και δύο τραυματίες.

Στο τροχαίο δυστύχημα στη Παλαιοχώρα Ημαθίας τραυματίστηκε θανάσιμα μια 15χρονη , ενώ τραυματίσυηκαν και νοσηλεύονται η 11χρονη αδελφή της και η 37χρονη μητέρα. Ο 28χρονος οδηγός ο οποίος εξέτρεψε το αυτοκίνητο κοντά στον τόπο του δυστύχηματος σε ένα χωράφι, εγκατέλειψε τα θύματα του και παρέμεινε άφαντος μέχρι σήμερα που εμφανίστηκε στις αρχές καθώς  έχει πλέον  παρέλθει το αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο28χρονος Ρομά κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας και εγκατάλειψη τροχαίου.

«Έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών» ανέφερε ο νομικός του παραστάτης Θεόφιλος Αλεξόπουλος, σχολιάζοντας την απόφασή του να εμφανιστεί σήμερα στις αστυνομικές Αρχές. Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, δεν κλήθηκε να απολογηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, κάτι που θα συμβεί όταν περατωθεί η πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες του δυστυχήματος, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη με εισαγγελική εντολή.

Ο 28χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση και αρνείται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως επίσης ότι κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Υποστηρίζει δε – δια του συνηγόρου του – ότι μετά την εκτροπή του αυτοκινήτου υπέστη και ο ίδιος τραύματα και απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook